Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
И ја моите ги дадов...

TimDog многу напињаш човече... 1М+ имам у сеф си мислиш дека не можам да се излечам од тоа шо ме напаѓаш по 10 пати, а ништо не добиваш?

епа ништо од фамилијата тогаш =)

Од останативе најблиску до кум кој е? -.-

Ама која пиздарија е 110%ЗеленоБел :pos:
Го нападнав случајно, незнаејќи оти он е тој. Му земав, незнам.. 2500€. После тоа негови другарчиња ме напаѓаат, а јас со 0€, ете, сега по 500€ ми земаа двајца.. души4ки. :back:

Ама која пиздарија е 110%ЗеленоБел :pos:
Го нападнав случајно, незнаејќи оти он е тој. Му земав, незнам.. 2500€. После тоа негови другарчиња ме напаѓаат, а јас со 0€, ете, сега по 500€ ми земаа двајца.. души4ки. :back:

:pos: На почетоко незнаев дека си ти, па му кажав да те нападнат, извини :toe::jaj:

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Џебџија!

КОНЕЧНО... :je::je::je:

Што стана со Кајгана фамилијата? сакам да се придружам :pos2::pos2::pos2:

Патем официјално да не бидам ваш непријател, официјално сега за сега останувам во Cosa Nostra.
Официјално некој 100к дал за моја глава :) браво за дечкото...
Официјално никој од моја страна нема на црна листа.
Официјално ќе играм ферплеј :) и секако ќе напаѓам само тие што имаат пари, а не инаетски да уништувам некого.

Па се гледаме на врвот...:helou:

Што стана со Кајгана фамилијата? сакам да се придружам :pos2::pos2::pos2:

Патем официјално да не бидам ваш непријател, официјално сега за сега останувам во Cosa Nostra.
Официјално некој 100к дал за моја глава :) браво за дечкото...
Официјално никој од моја страна нема на црна листа.
Официјално ќе играм ферплеј :) и секако ќе напаѓам само тие што имаат пари, а не инаетски да уништувам некого.

Па се гледаме на врвот...:helou:

Брат, никако не можам да те видам таму доле:muahaha::pusk:

Кајгана што направивте со фамилија? Дими уште првиот ден ќе правевте фамилија и ќе не тепавте? Бадијала нема фамилија дека ниеден член не е кум па така да не сме во можност...

Чекаме др. кум да се најде пошто СкајДрајвер не игра више...

Кајгана што направивте со фамилија? Дими уште првиот ден ќе правевте фамилија и ќе не тепавте? Бадијала нема фамилија дека ниеден член не е кум па така да не сме во можност...

А ти што направи?Глеам на мафиа мењаш тема..нели немаше да спијаМ?

Ич да не те боли ние до кај сме со фамилија

Како да имам поени за напад?:toe:

Ќе си купиш од Скопје или Софија од продавницата.

Дечки, ако е Eklips, од тука се извинувам го олеснив за 700 иљади...коа си шета со милион и двеста у кеш:nesum::salut:

Играта е СУПЕР!

Шо се однесува до мене играте е супер одлично го тепа слободното време :D

http://www.mafia.mk/clic:pos2:k/682

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom