Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да трошам нет сеа, ќе си почекам за асална верзија, уште некој ден, нема ништо да ме кошта. Истото и на вас ви го претпорачувам, а не да се ебаваме де health bug де crash-ови. Тоа е, кај до сеа чекавме, ќе почекаме уште малце.

Побарајте на warez сајтови mafia 2 crack v3, колку што знам тој најдобро работи и може да се играат сите мисии
Кој btw сите пишуваат дека имал инсталирано malware во него :).
Не им верувај на такви кракови. Scene release е тоа што ти треба...

PS: има нов крак на TL (Mafia II Crackfix-SKIDROW), во кој се вели дека е исправен health багот, но еден друг баг не бил исправен - W & S реагираат обратно за движење. Засега има само еден коментар за ова, па можно е и да не е точен (конкуренција меѓу кракерите :)). Ако има повеќе такви коментари ќе ве известам. Но ако нема - download. FAST!!! :icon_lol:

Кој btw сите пишуваат дека имал инсталирано malware во него :).
Не им верувај на такви кракови. Scene release е тоа што ти треба...

PS: има нов крак на TL (Mafia II Crackfix-SKIDROW), во кој се вели дека е исправен health багот, но еден друг баг не бил исправен - W & S реагираат обратно за движење. Засега има само еден коментар за ова, па можно е и да не е точен (конкуренција меѓу кракерите :)). Ако има повеќе такви коментари ќе ве известам. Но ако нема - download. FAST!!! :icon_lol:

Нема логика W и S да работат обратно..... само ќе смениш команди и толку!

Нема логика W и S да работат обратно..... само ќе смениш команди и толку!

As I said - најверојатно конкуренција меѓу кракерите :). Не сум ја пробал играта за да знам. Чекам да напишат уште неколку десетици коментари, па ќе ја симнам. Еве го оригиналниот коментар:

#2229046 by Deathsilver (User) at 2010-08-25 12:09:57 GMT Just played, Controls are still fucked up. So doesnt work...

As I said - најверојатно конкуренција меѓу кракерите :). Не сум ја пробал играта за да знам. Чекам да напишат уште неколку десетици коментари, па ќе ја симнам. Еве го оригиналниот коментар:

#2229046 by Deathsilver (User) at 2010-08-25 12:09:57 GMT Just played, Controls are still fucked up. So doesnt work...

Епа и тој нека си подеси командите да му се сневиди :)

Има v3 крак што работи одлично, без тие багови. Само кој да чита...

Има v3 крак што работи одлично, без тие багови. Само кој да чита...

Се работи за принцип овде (барем за мене). Не им верувам на non-scene кракери што пуштаат кракови по warez сајтови и толку. Ќе си чекам крак од SKIDROW (кој веќе излезе со fix, само што имаше 1 коментар што ме премисли, ама ќе го занемарам) кои кракнуваат многу повеќе игри и се најдобри во тоа што го работат.

Се работи за принцип овде (барем за мене). Не им верувам на non-scene кракери што пуштаат кракови по warez сајтови и толку. Ќе си чекам крак од SKIDROW (кој веќе излезе со fix, само што имаше 1 коментар што ме премисли, ама ќе го занемарам) кои кракнуваат многу повеќе игри и се најдобри во тоа што го работат.

Хах, тие scene кракери скоро секогаш крадат од non-scene, поготово Skidrow што пушта крак и на втората мисија веќе има баг, исто како што имаше во v2 од non-scene кракот.

твоја работа, ја ја поминав цела игра со тој крак...

Crack фиксот од Skidrow работи перфектно и btw skidrow го украде кракот за Assassins Creed 2 од Dormine

Може некој да ми прати торент ама што е испробан и што работи сигурно ??:salut:

Igrava ne e normalna.. kakva grafika ima ..bravo i prikaznata mnogu mi se sviga.. ke si uzivame u igrava, samo da e dolga i teska sakam :))

Igrava ne e normalna.. kakva grafika ima ..bravo i prikaznata mnogu mi se sviga.. ke si uzivame u igrava, samo da e dolga i teska sakam :))

Да да да! играва е лудило неможам да се одвојам од PC

Скриншотс!
UO5qV.jpg

cZt3P.jpg

3qRrz.jpg

UJTmU.jpg

xgxVm.jpg

qhbu1.jpg

ovaa misija ja nema, plus mozebi najdobrata kola vo igrata(onaa sto ja krade vito kade sto treba da gi unisti ostanatite isti takvi koli) JA NEMA VO IGRATA!!!! 2k chezch se TAPA!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom