Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Crack фиксот од Skidrow работи перфектно и btw skidrow го украде кракот за Assassins Creed 2 од Dormine

Од каде го симна кракот што работи...??? Јас ја симнав играта од Замунда по овој торент: "Mafia II [SKIDROW]" , ама кракот е заебан здравјето заебава... Ако има на друго место кажи OK...?

ovaa misija ja nema, plus mozebi najdobrata kola vo igrata(onaa sto ja krade vito kade sto treba da gi unisti ostanatite isti takvi koli) JA NEMA VO IGRATA!!!! 2k chezch se TAPA!!!

Yep, гарант планираат у длц понатака...Све за пари.

Лелел играва просто неверојатна, графикава е ептен добра и играм на 3.2 GHz обичен процесор и ни сецка ни ништо.. незнам мене ептен ми се бендиса неможам да станам од компјутеров сеа поради играва додека не ја превртам, и сторијава е ептен интересна од почеток па кога се враќаш дома итн ..

Да не кажувам повеќе кој ќе игра да му биде поинтересна :)

Mafia II.JPGMafia 2 Rain in the House.JPG

Еве 2 скриншота од мене :) Едниот е најубавиот скриншот од играта, а другиот е еден баг кој го забележав :) Во апартманот на Марти врнеше дожд :P

Дај кажете бе од каде најдовте крак што работи, тоест дајте линк.

Windows cannot access the specified device,path or file.You may not have the appropriate permission to access the item ПОМОШ :jaj:

Јаоо 100 години се иснталира, ебате, подолго се инсталира отколку што се симнуваше -.-

За сите што сакаат да ја симнат барајте на zemunda под имево Mafia II (With Shitty Crack) така ја пишува ..

За сите што сакаат да ја симнат барајте на zemunda под имево Mafia II (With Shitty Crack) така ја пишува ..
Епа јас од таму ја симнав и ми го покажува проблемот погоре :@

^ Кој оперативен систем го користиш?
Кај мене на Windows 7 32bit играта функционира беспрекорно.

Уште се тупите со кракови? Ако сакате да ја играте уште од првиот ден купете ја играта.

А утре излегува Worms Reloaded :violent1:, :buum:.
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom