Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Демото е ок според мене не ме изненади многу ке видиме целата игра кога ке излезе, и незнам дали приметивте али во секоја продавница има по едно списание playboy со по една слика :)

Да да, во играта изгледа има вкупно 50 кои треба да ги собереш.

Демото е ок според мене не ме изненади многу ке видиме целата игра кога ке излезе, и незнам дали приметивте али во секоја продавница има по едно списание playboy со по една слика :)
А уствари што е ограничувањето во демото освен времето? Пошто има на TL крак за играва со кој можеш да играш неограничено наместо само 10 минути.

А уствари што е ограничувањето во демото освен времето? Пошто има на TL крак за играва со кој можеш да играш неограничено наместо само 10 минути.

Ogranicena e zonata na dvizenje, mozes da se dvizis vo samo eden del od gradot. A za ogranicenoto vreme ima dosta nacini da se stopira da ne tece moze i so crack, patch ili podesuvanje so HEX editor.

Има working крак.

За да го добиете клик тука и покани ги сите пријатели

Јас моментално ја симнувам од zemunda фул гледам има и асални кракови по warez форумиве така да решив да ја симнувам, 450 kB/s оди брзинава така да до кај 2 би требало да се симне торентот е 3.57 GB моментално ми е 32.5 % така да импресии најверојатно утре од мене :)

Ако му треба на некого торентов нека пише ПП.

Има крак вметнато во тоа што го симнуваш, ја со тој крак ја поминав цела игра така да не треба да се замараш со друго.

Излезе верзија од SKIDROW, ја имате на zamunda.

Првиот дел ми беше една од најдобрите игри шо сум ги играл, од овај втор дел барем 50% да е добра колку првиот дел, ќе сум задоволен. Не би требало да ме разочарат, со оглед на тоа шо обожавам вакви игри.

Утре сигурно не одам на плажа, I can't wait да ја играм играва! :)

Edit:
Гледам две верзии на zamunda, верзијата на SKIDROW е 5.57GB, а другава е 3.58GB. Некој знае шо е разликава?

Излезе верзија од SKIDROW, ја имате на zamunda.

Првиот дел ми беше една од најдобрите игри шо сум ги играл, од овај втор дел барем 50% да е добра колку првиот дел, ќе сум задоволен. Не би требало да ме разочарат, со оглед на тоа шо обожавам вакви игри.

Утре сигурно не одам на плажа, I can't wait да ја играм играва! :)

Edit:
Гледам две верзии на zamunda, верзијата на SKIDROW е 5.57GB, а другава е 3.58GB. Некој знае шо е разликава?

Repack е верзијата од 3,58GB.
На верзијата од SKIDROW не можеш да ставаш други кракови, а прочитав дека играта крашнувала.

Ако има некој асално торентче нека пушти по ПП, ќе бидам захвалан XD

Не се брзајте со играва. Засега сите кракови имаат проблеми. Дури и тој на SKIDROW. Почнувајќи од втор чаптер ќе го добиете тој "heartbeat bug", а.к.а health-от ќе ви се намалува дур не стигне до 1. Практично ова ја прави играта неигрива. Имаше некои коментари на TL демек ако се намести датата на 29ти септ (денот на излегување на европската верзија) ќе се оправи овој баг. Али не ви го препорачувам ова од причини што ќе ви се сјебат многу други работи на компјутерот.

Побарајте на warez сајтови mafia 2 crack v3, колку што знам тој најдобро работи и може да се играат сите мисии

Јас ја извадив од замунда repack 3.58GB и го има кракот v3 и засега работи одлично стигнав до chapter 5 и не забележав никаков bug до сега:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom