Mafia II

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Некој дали ги пробал овие новите dlc што се ?(Vegas Pack, Renegade Pack, War Hero Pack, Greaser Pack) Ме интересира освен облека и автомобили дали има и некои додатни мисии?
НЕ. Додатни мисии има сега-засега само во Jimmy's Vendetta.

M

Mr.InF3ction

Гостин
НЕ. Додатни мисии има сега-засега само во Jimmy's Vendetta.
Тоа со џими ја знам и одамна имам завршено затоа прашав за овие новиве, и по нет читав нешто дека ќе има ново длц со некои додатни мисии но немаше ништо конкретно

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Тоа со џими ја знам и одамна имам завршено затоа прашав за овие новиве, и по нет читав нешто дека ќе има ново длц со некои додатни мисии но немаше ништо конкретно
Мислиш на Joe's Adventures DLC-то?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Симна ја сега ке ја пробам ...надевам се дека е најс како шо изгледа.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Одлична игра.Добар гејмплеј,релативно интересни мисии,солидна графика,добра отимизација,добра но кратка приказна со глупав крај ако воопшто може да се нарече крај можеби има продолжение.Само како може колите од 40-те години да развиваат 120+ километри на час?

H

-HRO

Гостин
Одлична игра.Добар гејмплеј,релативно интересни мисии,солидна графика,добра отимизација,добра но кратка приказна со глупав крај ако воопшто може да се нарече крај можеби има продолжение.Само како може колите од 40-те години да развиваат 120+ километри на час?
Изгледа што се случило со Џо ќе дознаеме во Мафиа 3.
Инаку дејството во играта се случува од 1940 до 1950 година,а во тој период имало автомобили кои што оделе дури и 150+ km/h...како што биле автомобилите од Mercury и сл. :wink:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Jimmy's Vendetta DLC-то е ретардирано.Воопшто не ме привлече да го играм.Еднолични мисии без приказна.Само трчи,убивај и кради.Брем сцени да имаше а не вака како да играм од оние малечките online игри што се без приказна.Каде е кратка основната игра па уште DLC-то го направиле ретардирано.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Има некој што ја имал верзијата со shitty crack и успеал да го стави DLC-то Jimmy's Vendeta?
Ако има, нека ми каже како pls :)

alexo187

It's strictly business.
Член од
12 септември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
11
Симни го кракфиксот од skidrow така ја поправив јас.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
има 3 ствари на замунда

Mafia II Crackfix [SKIDROW]
Mafia II Update 1 [SKIDROW]
Mafia II Update 1 Crackfix [SKIDROW]

најверојатно мислиш на првиот, а дали знаеш за што е update1?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Тоа ти е апдејт кој ти треба за да можеш да го играш модот.Симни го третиот торент од тие гореспоменатите.Инсталирај го апдејт 1,стави го кракфиксот и ако не ти работи повторно а во местото каде ти е инсталирана играта имаш фолдер Mafia II извади ги сите фајлови од него и стави ги во основниот инсталационен фолдер и ќе ти работи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Фала на двајцата, средив. Иначе мои импресии за играта...

Мафиа 1 ми беше и сеуште е најдобрата игра која некогаш сум ја играл. За тоа време, ненормално добра графика, совршена приказна, интересни мисии, совршен крај.
Мафиа 2... како што спомна некој, ако е 50% од кецот задоволен ќе сум. За мене беше 50% може и више. Солидна графика за ова време, солидна приказна... во кратките мисии за кои мац беснееше јас уживав. Баш беше тоа реално и она што јас го сакам кај игрите. Да немаше доволно акција во играва па ај да се буните за таквите мисии, ама имаше и тоа и тоа. Се сложувам дека е кратка и крајот не е баш баш, можеле доста повеќе направат 2к гејмс. Но да се надеваме дека нема да чекаме за Мафиа 3(ако воопшто има, а би требало според тоа како завршува) колку што чекавме од Мафиа 1 до 2.

P.S. тапа во 2кава беше што не си најде Вито некоја девојка :/

Kajgana Shop

На врв Bottom