Mafia II

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Mafia II: Joe's Adventures [SKIDROW]

Zamunda, навалете

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Моментално го симнувам, DLCто Joe's Adventure... 1.4GB е па би требало да има доста новитети и доста мисии.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Го симнав играв малце. И очигледно се потрудиле. Не е како jimmy's vandetta онака без приказна. Тука помеѓу мисиите има филмче, се случува нешто па после мисијата почнува. За графиката нема збор. И не е во стил вози до таму-укради ја колата-убиј го итн..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Интересни беа мисиите кога го бркаш тој таму кај шиние, и кога го бркаш тој со клата по мраз :)

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Ја снимив пред некој ден и ваууууу стварно ми се свиѓа! Вклопиле повеќе работи во играта и баш е супер. Ама маката е што јас имам едно-јадрен процесор :tapp: па морам да играм со да речеме лоша графика (и сепак ми сецка кога има гужва) и ми иде да си пукам у колено! Ама тоа ми е шо да праам......морав да ја симнам и да ја играм па шо сака нека биде :icon_lol:

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Дали некој може да ми каже како да ја инсталирам играва мислам зедов ЦД се имам и Daemon Tools имам инсталирано се се ама што да правам понатаму коа ќе го отворам ЦД ми дава едни зиповани икончиња таму и тие како се одзиповаат со Daemon Tools некако или ?

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Дали некој може да ми каже како да ја инсталирам играва мислам зедов ЦД се имам и Daemon Tools имам инсталирано се се ама што да правам понатаму коа ќе го отворам ЦД ми дава едни зиповани икончиња таму и тие како се одзиповаат со Daemon Tools некако или ?
Најди некој шо знае , и гледај шо праи , за да знаеш нареден пат. :S

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Дечки .. решив да ја симнам играта после толку време ... Но ми испадна проблем ... Симнав верзија од 7 и пол гига и за инсталација ми бара продукт кеј , кој никако да го најдам ... Помош ??????????

Член од
4 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
3
Moже ли некој да ми каже што е проблемот со играва имам windows 7 ја играм некое време ја исклучам и па да ја вклучам ми пишува Mafia 2 has stopped working после 2 3 саати ја пуштам играта па си е океј?

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Имам проблем со длц-во. Го симнав од замунда како што рековте - Mafia.II.DLC.Joes.Adventures-SKIDROW.torrent. Го инсталирав се беше океј. Ја пуштам играта се вика океј кај длц фајлс вика дека е спремно. Го пуштам тоа и лоадинг праи постојано и постојано.... не се блокира играта само цело време лоадинг прави без да се уклучи. Некој случајно да знае што е ?

--- надополнето ---

Како што побарав по форуми за овој проблем, викаат дека требало апдејт нов да ставам. Кажете ми кој апдејт треба или линк во порака пратете ми. Инаку ја имам Jimmy's Vendetta и работи нормално, ова има некој проблем не знам зошто

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Ја симнав играва и добра е.Но проблем ми е тоа што ликот со кој играм е повреден (од војната во која бил најверојатно) и цело време сликата која ја гледам е матна и нејасна и ми го нарушува играњето.Пробав да го нахранам и 30 секунди беше во ред и пак по старо.Ме интересира за колку време ке среди ова поминато во играва за да знам дали да продолчам да ја играм, многу ме нервира
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:23 PM ---
Фак

Значи ја симнав и јас играта од Скидроу на piratebay. Имав и уште имам проблеми со енергијата. Ми се слуша чуканје на срцето и празна енергија како пред умирање да сум. Сега сум на мисијата кога идеш дома спиеш па се облакаш и искачаш доле. Тоа време имам цело време никаква енергија. Гледав по форуми и дека други имаат проблеми исти како моите. Дали некој од тука има проблем ? Го симнав и крак фиксот на скидроу ама пак нешто не фукнционира....помош :uvo:
И јас го имам тој проблем.Ак го среди некеко дај кажи да не се нервирам залудно

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ја симнав играва и добра е.Но проблем ми е тоа што ликот со кој играм е повреден (од војната во која бил најверојатно) и цело време сликата која ја гледам е матна и нејасна и ми го нарушува играњето.Пробав да го нахранам и 30 секунди беше во ред и пак по старо.Ме интересира за колку време ке среди ова поминато во играва за да знам дали да продолчам да ја играм, многу ме нервира
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:23 PM ---

И јас го имам тој проблем.Ак го среди некеко дај кажи да не се нервирам залудно
Crackfix ти треба

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Значи за проблемот на мисијата кога е зашеметен и нема енергија. Пробајте да ја почнете играта одпочеток и пазете на првата мисија кога сте во Втората светска војна уопште да не ве погодат. Јас одпочеток играв не ме ранија и кога продолжив во градот на првата мисија се беше океј. Може да е до тоа, а може и кракфикс да треба друг. Пробајте и вака .

Kajgana Shop

На врв Bottom