Најди некој шо знае , и гледај шо праи , за да знаеш нареден пат. :SДали некој може да ми каже како да ја инсталирам играва мислам зедов ЦД се имам и Daemon Tools имам инсталирано се се ама што да правам понатаму коа ќе го отворам ЦД ми дава едни зиповани икончиња таму и тие како се одзиповаат со Daemon Tools некако или ?
И јас го имам тој проблем.Ак го среди некеко дај кажи да не се нервирам залудноФак
Значи ја симнав и јас играта од Скидроу на piratebay. Имав и уште имам проблеми со енергијата. Ми се слуша чуканје на срцето и празна енергија како пред умирање да сум. Сега сум на мисијата кога идеш дома спиеш па се облакаш и искачаш доле. Тоа време имам цело време никаква енергија. Гледав по форуми и дека други имаат проблеми исти како моите. Дали некој од тука има проблем ? Го симнав и крак фиксот на скидроу ама пак нешто не фукнционира....помош :uvo:
Crackfix ти требаЈа симнав играва и добра е.Но проблем ми е тоа што ликот со кој играм е повреден (од војната во која бил најверојатно) и цело време сликата која ја гледам е матна и нејасна и ми го нарушува играњето.Пробав да го нахранам и 30 секунди беше во ред и пак по старо.Ме интересира за колку време ке среди ова поминато во играва за да знам дали да продолчам да ја играм, многу ме нервира
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:23 PM ---
И јас го имам тој проблем.Ак го среди некеко дај кажи да не се нервирам залудно
Фала.Работит го пробавCrackfix ти треба