Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Помош ..... Ги зедов парите што ги должев ...... И ми вели ама неможам да се снајдам ( Rob shops or bring cars to Bruski )

Требит да имаш/да напрајш 45 000$ за да продолжиш со играта.

Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехе
- Помошш

Ок. Јас имам собрано до сега 25782.40$ а треба да соберам 27500$. - Ама како ??? Пробав да продаам некоја си кола не бива и др работи.......... Појма немам како да направам денар хехе
- Помошш

Друже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.

Друже следи ги инструкциите и ништо друго не ти треба. Се ти е на тацна. Треба да идеш да му побараш работа на тој, незнам како се викаше, газдата на пристаништето. Он ќе те вработи како обезбедување и ќе треба да собереш пари од неговите должници кои ќе те препознаат и ќе ти ја кажат вистината за татко ти, по што ќе се свртиш против газдата на пристаништето и откако ќе ги убиеш сите таму, горе во канцеларијата имаш пари... 20 000 и нешто. Пак ќе ти фалат малце и тогаш можеш да крадеш коли кои ќе ги носиш кај Бруски.

Фала, средено :)

Играта е интересна но не е ништо посебно... За разлика од Mafia I е нула.

NOV DLC. Joe's Adventures za site platformi. Ke se otvorele novi delovi od gradot, novi misii, koli, obleka a dejstvoto na igrata ke se odviva dodeka VITO e vo zatvor a se igra so JOE. Data na izlaganje nema objaveno seuste.

Јас чекам нов DLC. Сигурен сум дека ќе излегуваат уште па тоа е единствената причина поради која не сум ја избришал играва....

Ja zemav igrata od Skridrow mislam deka e istata kopija shto kruzhi sekade, ja instalirav go znimiv krakot od Skidrow vo Mafia2-PC pushtiv play i mi se pojavi crven ekran. Probav po vtorpat da ja pushtam igrata ne mi se pojavi crven ekran , se pojavuva logoto na Mafia 2 ama pred da se ukluci menito na igrata nekolku sekundi kako da se maci da ja loadira i se gasi. Ja pushtiv preku run as administrator posto imam WIN 7 , istiot problem igrata mi pagja. Da ne mu se ima sluceno ova na nekoj pa da mi kaze sovet sto da naprav da ne ima nekoja finta shto ne ja znam. Fala

ТОП ИГРА!! штета што не ја играм со PhysX.. единствено лошо во играва е тоа што е кратка.

Некој дали ги пробал овие новите dlc што се ?(Vegas Pack, Renegade Pack, War Hero Pack, Greaser Pack) Ме интересира освен облека и автомобили дали има и некои додатни мисии?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom