Можеш и ампула над 2 месеци.Па мало е 3 ипол месеци е.Ќе пробам со прашокот па да видам
Фала многу![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш и ампула над 2 месеци.Па мало е 3 ипол месеци е.Ќе пробам со прашокот па да видам
Фала многу![]()
Se gledaat li bolvite?? I jas somnevam deka se uste gi ima doma iako maceto ima ampulaКако да се исчисти куќа од болви? Мачката нема ни е една ама ги гледаме во ќуќа, најчесто по чорапи и во патики. Најверојатно ги внесуваме кога пружаме алишта, има премногу контињерки што спијат ноќе на тераса, а таму ги пружаме алиштата.
Па да се гледат, многу се ситни ама се приметуват. Пред некој ден имав едно десетина на чорпа, па послем видов дека и во патиките имам.Se gledaat li bolvite?? I jas somnevam deka se uste gi ima doma iako maceto ima ampula
Испрскајте ја комплет куќата со ветацид средство, намештај, теписи се комплет, а ако нема ветацид има негови замени, има во земјоделските аптеки сигурно прашај и ќе ти објаснат како се користи, иначе заебана работа е, бркај мачките што ти спијат на тераса, инаку нема никогаш да се истребите по дома од болви и на твојата мачка редовно ампула ставај и и да нема болви во себе моментално, стави и превентивно да не ти фаќа.Како да се исчисти куќа од болви? Мачката нема ни е една ама ги гледаме во ќуќа, најчесто по чорапи и во патики. Најверојатно ги внесуваме кога пружаме алишта, има премногу контињерки што спијат ноќе на тераса, а таму ги пружаме алиштата.
Имa целoснo слепи мaчки кoи се пoлни сo живoт. Јaдaт, пијaт, игрaaт, спијaт кaкo и секoјa другa мaчкa.Дали слепите мачиња можат нормално да јадат?и да се движат?имам маче кое е слепо на едното око,и дали може и на другото да ослепи?
итно ми треба совет што да праам,а денес е недела не работи ветеринарот кај што го носам
Дали слепите мачиња можат нормално да јадат?и да се движат?имам маче кое е слепо на едното око,и дали може и на другото да ослепи?
итно ми треба совет што да праам,а денес е недела не работи ветеринарот кај што го носам
Вакцината со ампулата нема никаква врска.Имам маче старо околу 2 месеца. Сакав да и ставам ампула за буви ама типот што продава храна рече дека не е сигурен дека ќе чомине без чоследици бидејќи не е вакцинирано. Ваше искуство? Може да му ставам ампула без да го вакцинирам?
Sent from my EVA using Tapatalk
стави им ампула и решен проблемот.[DOUBLEPOST=1471438661][/DOUBLEPOST]Луѓе дај ве молам помагајте. Имам мачка која се породи и мачињата се скоро 2 месеци, но фатиле болви. Ги прксам со неопитроид, но тоа не ми е трајно решение. Дали може да ми кажете нешто да ставам што ќе ги убие болвите и јајцата од болвите зашто уште некој ден треба да ги дадам?
мојот мачор често кашла и повраќа, т.е. си ги повраќа своите влакна што ги има изедено дур се бањал. Ништо страшно.Мачката ми кашла (нешто измешано како да сака да повраќа). Некој предлог шо може да е?