Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Значи натаму се носат и бодовите од поразите. Ние одиме со 4, Грчка ако ја тепа на Хрватска 3, и Хрватска 2(два пораза).

Тоа е веќе јасно. Нема врска дали Грците ќе бидат над нас ако изгубиме од Босна, во новоформираната група ние ќе сме пред нив. Една победа е доволна за четвртфинале ама таму има репрезентации when you see it you will shit brix. Нашава група можит изедначена, ама од прв и втор шешир боза репрезентации досега.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Абе и тие се луѓе ко нас чисто сумљам дека помладиве можеле да заспиат навечер после победата со Грција, сеа мамурливи одсабајле станале кошарка да играат нормално дека нема да бидат свежи. Али сеа ке одморат па после идемооооо :D

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Не ми се верува, сега мора да навивам за педерчињата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.040
Поени од реакции
74.475
Бтв незнам дали видовте, ама што успеаа да утнат Црно Горциве...
Идат во контра, Црно Горецов го излетува грков, останува сам на радиус од 5 метра, и утнува од 10 сантима пред кош хахахахаха

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не ги разбирам Македонците, што се замараат со Хрвативе на нивниот форум.

M

Mario Gómez

Гостин
Бтв незнам дали видовте, ама што успеаа да утнат Црно Горциве...
Идат во контра, Црно Горецов го излетува грков, останува сам на радиус од 5 метра, и утнува од 10 сантима пред кош хахахахаха
Двајца отидоа грци по цигари, тој првиот како летна, а овој промаши абсолутно смешно положување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom