Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.041
Поени од реакции
74.486
ние поминуваме со 4 бодови , пример хрватска и грузија поминуваат со по 2 бодови.
прашањево е следноЧ
и да ги изгубиме 3 те натпревари во наредната група ќе имаме 4+3поени(овие 3 по 1 од пораз дали се зема ) и ќе имаме 7 поени
хрватска 0 ќе пренеси и да ги добие трите утакмици ќе има 6 бодови? исто и грузија !
значи дали веќе сме во четврт финале или па во новата група нема да има 1 бод за пораз?
Нема :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Абе чути тамо не шири говор на омраза да ми распиуаш расположење, тој мене глупи прашања кетибам кетибам :D
Добро извини. Али ако тепаат Грците против Ц. Гора а мора да ги тепаат не треба луксуз да си дозволат и Хрватска ако ги тепаат Босна а босанците без Телетовиќ ќе играат (мислам дека пак 20 разлика ќе изгубат босанците) тогаш не треба да се грижиш одиме во новоформирана група од 6 екипи а тие екипи се првите 3 од наша група и првите 3 од Д група и таму се пренесуваат бодовите од своите групи. Бидејќи ги победивме Хрватите и Грците ќе пренесеме 4 бода. Сфати сега?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде честит нека ни е пласманот.....Значи луге нека нема забуни....значи денеска ако Хрватска и Дамупукни името тие ако победат дветево наредна фаза влагаме ние, Хрватите и тие другите, АМА НИЕ КЕ ИМАМЕ 4 БОДА, А УТРЕШНИОТ НАТПРЕВАР МЕГУ ХРВАТСКА И ГРЦИЈА КЕ КАЖИ КОЈА ОД ОВИЕ ДВЕ ЕКИПИ КЕ ПРЕНЕСИ 2 ПОЕНИ....ЗНАЧИ АКО ПОБЕДАТ ОВИЕ ДВЕ ДЕНЕСКА НИЕ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА И ТО Е ТО.....а инаку во нареднава група дали ке влагаат 4 екипи понатаму или 2?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај некој нека скоцка добар текст со бодовите што ги носиме и како ќе одат работите понатаму и нека отвори тема и read-only ќе биде, вака секој втор ќе прашува уште 30 страни минимум.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ајде честит нека ни е пласманот.....Значи луге нека нема забуни....значи денеска ако Хрватска и Дамупукни името тие ако победат дветево наредна фаза влагаме ние, Хрватите и тие другите, АМА НИЕ КЕ ИМАМЕ 4 БОДА, А УТРЕШНИОТ НАТПРЕВАР МЕГУ ХРВАТСКА И ГРЦИЈА КЕ КАЖИ КОЈА ОД ОВИЕ ДВЕ ЕКИПИ КЕ ПРЕНЕСИ 2 ПОЕНИ....ЗНАЧИ АКО ПОБЕДАТ ОВИЕ ДВЕ ДЕНЕСКА НИЕ ОДИМЕ ПОНАТАМУ СО 4 БОДА И ТО Е ТО.....а инаку во нареднава група дали ке влагаат 4 екипи понатаму или 2?
4

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Моето мислење го напишав и на темата за со Грција. Мислам дека со Финска ке има заслужено опуштање по таква победа т.е. мислам дека Марин ке ги одмара клучните играчи а ке игра со оние кои добиваат помала минутажа што е нормално по три тешки натпревари. Но според мене најдобро би било во прво полувреме да играме со најквалитетните и да направиме голема разлика, а во второ да се одмараат па да добијат шанса Мираковски, Симоновски, Димчевски, па и Соколов кој добива многу мала минутажа, а и не игра баш најдобро како што знае, за со Босна да се одморат малку повеке клучните... Тоа според мене би било најдобро решение за утре инаку типувам на скромна едноцифрена победа на нашите и да си го загарантираме вториот круг со 4 бодови :):):)
Не го погодив составот, но погодив дека ке победиме со едноцифрена разлика. Мое мислење е дека нашите не се трошеа толку и дека одиграа доволно за победа. Се гледаше дека се славеле до доцна во нокта што е нормално и дека има мало опуштање во овој дуел што е повторно нормално. Најдобри кај нас беа Бо, Стојановски и Антич. Тие беа тројцата кој одиграа на високо нива... Но сепак бев уверен дека ке ги добиеме без да искористиме 100% од своите можности што според мене и ни успеа..
Сега за во нареден круг се сметаат дуелите кој меѓусебе ги играле репрезентациите кој одат понатаму. Така да 100% сме во втор круг и 95% со 4 бода. Овие 5% ги оставам да не се случи некое изненадување денеска што чисто сумњам. Сега во нареден круг првите четири одат во четвртфинале па така да ни треба една победа за сигурно четвртфинале што мислам дека ке ја остварат против Грузија, а би можеле да изненадиме против Словенија, а ако одиграт добро зошто не и против Русија...
За утре очекувам да играат со втората екипа и да покажат и тие што и колку знаат ;);)

В

Вори

Гостин
Колку ми се допаѓа ова што секаде по медиумиве не прикажуваат како ѕверови и несопирливи.Какво чувство е само тоа.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
дајте бе престанете да пишувате Грци, Грција....:mad:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ЗНАЧИ: Ако во првите три репрезентации у група заедно со нас завршат, Хрватска, Грција или Финска, ние носиме 4 бода во втората фаза.

Ако Црна Гора биде меѓу првите 3, носиме 2 бода.

Ако Босна победи вечерва и обезбеди шанси за првите 3 у група, ние во директниот дуел со нив ќе решаваме. Ако ги тепаме одиме со 4, ако изгубиме со 2.

Ако вечерва Грција ја победи Црна Гора, а Хрватска - Босна, ние сигурно одиме со 4 бода понатаму.

ајт...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom