Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
З Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. .
У Карлинг каде сте ? Гледам почна со треторазредни спортови ...
Не шири дебилизам и не тролај.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Аз казах ли на некого обида. Труп или нешто за маjка му. Вие нема ли да се засегнете кога плукат по родните ви маjки. Кога е темата кошарка зашто вместо до говорим за кошарка говорите за политика и историjа. Вие не сакате да говорите за кошарка.Jас сборувам за кошарка вие само плукате по мене.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?
Ова женска кошарка е, е незнаев дека постои женска кошарка. Еве и тоа го научив.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.

Хаха, ајде бе исто ти е, Македонија во втор круг, исто како Бугарија да е во втор круг.
Един народ сме, нум се секирај.
А во втора светска војна колку изгубивте, како му плачевте на Русот ?

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Одбоjка, ако е треторазреден спорт не знам каков е вашит лјубим ракомет коj само вие си го гледате.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Одбоjка, ако е треторазреден спорт не знам каков е вашит лјубим ракомет коj само вие си го гледате.
Добро дечки шо е проблемот со тебе незнам како залутан да си.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Абе Dildo, Бугарија и Бразил да ги надмине во фудбал по титули пак губитничка нација ќе останете... што те буни?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Абе не тролај човече, не го ПОТИ, не умарај, пишуваме историја во Баскет, олабави не ...
Повлечи се и трај си, терај на некој бугарски форум, незнам која ти е целта овде со муабетиве глупи.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
Таква репутација си изградивте низ годиниве, не се чуди што плукаат. Знамето на натреварот со Англија на пример ? Гледаш не те сакаат, не седи тука бе човеку, иди на грчки форуми и јади гом*а за Македонија, поубаво ке си поминеш.

Секоја чест за момците, Грузија мора да се добие на 8 септември!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
:pos:

Бугарска работа.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Па не му буни ништо. Просто не мога да разбера зашто само плукате по мене а jас едно лошо нешто не сум казал за кошаркарите ви. Напротив Антич, Чековски, Мираковски, Стоjановски, Петровски, Караджовски, Стефанов и многу други играт и са играли во нашето првенство, како и тренер е бил Докузовски и сите са били много почитувани. Питаjте ги ако сакате дали некоj ги мрази и дали се однесува со лошо кон нив во Бугариjа. Напротив много ги сакаме зашто са добри кошаркари и добри као луге. Само вие не можете да го разберете и се надпреварувате да плукате по нас. Не знам зашто. Jaс сакам да ви честитам доброто представуване а вие почнахте да ме плукате на родна маjка.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор. Голема работа дека сте направили неколку победи на Европско. Цело чудо.
Друже може ОК човек си не викам не сепак тоа шо ние сме такви не е воопшто случајно ама воопшто, Верувај преку ТАКВОТО ни е од СОСЕДИТЕ, особено од вас и гејовите.
Штета што не донесивте до степен на омраза, дај боже да се смените вие како народ па да се подобрат состојбите. Од нас неочекувајте ништо пред тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom