P
PewDiePie
Гостин
Ви кажав да го банирате да не квари расположење.......
У Карлинг каде сте ? Гледам почна со треторазредни спортови ...З Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. .
Ова женска кошарка е, е незнаев дека постои женска кошарка. Еве и тоа го научив.Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?
За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
Добро дечки шо е проблемот со тебе незнам како залутан да си.Одбоjка, ако е треторазреден спорт не знам каков е вашит лјубим ракомет коj само вие си го гледате.
Абе Dildo, Бугарија и Бразил да ги надмине во фудбал по титули пак губитничка нација ќе останете... што те буни?Одбоjка, ако е треторазреден спорт не знам каков е вашит лјубим ракомет коj само вие си го гледате.
Абе не тролај човече, не го ПОТИ, не умарај, пишуваме историја во Баскет, олабави не ...Одбоjка, ако е треторазреден спорт не знам каков е вашит лјубим ракомет коj само вие си го гледате.
Таква репутација си изградивте низ годиниве, не се чуди што плукаат. Знамето на натреварот со Англија на пример ? Гледаш не те сакаат, не седи тука бе човеку, иди на грчки форуми и јади гом*а за Македонија, поубаво ке си поминеш.За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
За маjка ми нема да говорите. Какви хора сте. jас ви кажувам поздрави вие плукате по мене и по мои родители. Само знаете да мразите jас не знам зашто. Пласирали сте на во следно коло на првенство по кошарка и ова значи да плукате по мене. Не разбирам. И аз други спортови освен ракомет во коj сте подобри не знам. Само да ви споменам отвчера. Хокеj Бугариjа - Македониjа 28 на 2. Ова ако не е смех. Во кошарка немахте шанса да се паднем со вас зашто Белгиjа не победи денес.
Друже може ОК човек си не викам не сепак тоа шо ние сме такви не е воопшто случајно ама воопшто, Верувај преку ТАКВОТО ни е од СОСЕДИТЕ, особено од вас и гејовите.Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор. Голема работа дека сте направили неколку победи на Европско. Цело чудо.