Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Незнам дали се гледа меѓусебен дуел. Како и да е јас повеќе би сакал со Бугарите да си одмериме силите.
Значи бугарите испаднаа играме со Грузија во четврток во 14.30.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Баталете бе што сте земале да се докажувате и контрате со некој незнам кој, незнам што мислите дека ке постигнете.

Момците повторно и оваа вечер се наши херои, чувството е многу фино кога сме први во групата.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Имаат 2 дена да го средат шутот,ако се среди шутот(сите имаат добар шут)со ваква одбрана НЕКА ДОЈДЕ КОЈ САКА!:)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?
Реално и нај искрено... воопшто не ме заболе ни малото прсте на ногата за Татарија што и кога правела. Абе и Шекил Онил да го имала, пак не би ми значело тоа име ама како да ви кажам... баш ништо!
Има една земја за мене...тоа е само МАКЕДОНИЈА! Ако не ја поддржуваш неа..повели аут од темава! :giggle:

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор. Голема работа дека сте направили неколку победи на Европско. Цело чудо.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да се издејствува некако, да ја има утакмицата со Грузија у четврток на видео бим на плоштад. Не би било лошо, ќе има многу народ. :)
Прво се игра во 2 и пол на најголемото жешко ќе испоцркаме,што значи дека се игра и денски и ништо нема да се гледа.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.443
Абе шо му се плашите толку !!!
Со Грузија добиваме 1000% со кој сака се кладам !!!!
Тие денес изгубија од Бугарите па не од нас !!!
Со Словенија, подобри се тие од нас, ама осеќам дека ќе ги добиеме, ние Грција и Хрватска ги тепавме зошто да не и Словенија кој се па тие ???
А од Русија мислам ќе изгубиме......

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ц,ц ц, сите три натпревари ги играме во 14.30... FFS, да неможе работен човек да гледа на раат. Туку ај, битно да тепаме па за друго не е страшно.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.898
Поени од реакции
40.767
Прво се игра во 2 и пол на најголемото жешко ќе испоцркаме,што значи дека се игра и денски и ништо нема да се гледа.
Епа добро нека ја снимаат, никој од нас нема да ја гледа и у 9 саат сите на плоштад. :D

П

Паспарту

Гостин
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор.
Ај во ракомет ако не, што викаш? Ебате постот и мислењето, типично бугарски...

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Досега се воздржвав од коментари, ама сега кога целта е остварена и дури повеќе од остварена (y) ќе речам само: ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Зашто да ме банирате jас не плукам по никого. Не нарушавам никакви правила. Вие плукате и не знам зашто. Зашто сте се пласирале во наредно коло на првенство кое тука вопшто не интересира никого. Какво ви става луге. Ова е спорт не е воjна. Аку толко сакате даjте да ви фанеме на одбоjка. Ние сме еден от наjсилните во светот и во Европа. А каде сте вие. А вие и за Европско не можете да обезбедите пласман, а ние играме на Олимписки игри. ПА на одбоjка ке ви бием 3 на 0 како гости со петиот ни отбор.
Само во одбојка сте појаки.Во фудбал не се даваме.баскет исто,ракомет нема што да гледаме.Тој дебелиот голман какви голови примаше на Кале од гол на гол ни самиот не е свесен.Али да во право си,многу мешаме политика во спорт.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Admin/mod. da go smenat imeto na ovaa tema kako i na predhodnite. Carevite so 4 poena prednost. Ova radi maler.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дечко темава е за кошарка а во тоа во последнава деценија да речам сте далеку зад нас.Да не мешаме други спортови Татарче зошто и ние имаме скриени адути.;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom