Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Пример Бугарија, искрено незнаев дека таму се игра Кошарка и Ракомет.
Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.Да ти говорат нешто Патекана Макавеева Ванjа Воjнова Артеник Арабаджjан ?

P

PewDiePie

Гостин
За кое бугарче ? Абе Леандра ти само знаеш да провоцираш. Зашто толку ни мразиш бугарите не можем да разберам ? Jас досега една лоша дума не сум казал за Македониjа вие се надпреварувате да плукате по нас.
Па ќе те плукам бугар си ебате.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.898
Поени од реакции
40.771
Да се издејствува некако, да ја има утакмицата со Грузија у четврток на видео бим на плоштад. Не би било лошо, ќе има многу народ. :)

A

Auditore

Гостин
Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.
А да се одјавиш ти од форумов фино лепо, и гледај на ТВ како се игра кошарка, немој овде да продаваш м**а за бубрези, ајт гитла!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па момче. Бугариjа е играла кошарка и земала медали кога во Македониjа не сте били оште признати како држава.
Вие во Бугарија до 1990 немавте леб за јадење кутрите додека кај нас се живеело како во денешно Дубаи па што да правиме???

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Илиевски 7 поени, 3 скока (дефанзивни), 7 асистенции и 3 украдени топки, ама процент на шут 3/15. Страшно!

Цел наш тим 39.7% и многу потрошени топки со обиди за 3.
Баш сега на еуробаскет гледав... процентите за се во офанзивна работа ни се ужасни! Среќа имаме одличен процент за скок па и за украдени топки па имаме можност за толку многубројни цифри!
Во секој случај сме горди со момците, но морално е да се поттикнат за подобар удар, незнам како е тоа можно , но знам дека е!
Како против Грција што се бореа за ИМЕ и ДОСТОИНСТВО за РЕПУБЛИКАТА и Територијата!
Така за ИМЕ И СЛАВА, за Престиж и секако за она највеќе што ќе ги допре... ќешот од наградниот фонд што 99% би требало да го добијат, барем еден меч , по можност со Грузија ќе го добиеме!
И да, ако нашиве идиоти кои ја управуваат државата, ма не ме брига кои точно, не им дадат ОГРОМНА награда на момциве, тогаш не вреди да се игра за оваква земја! Сите како што Бо добил за нас, можат 5 години ( од помладиве) да си почнат уште сега и да извадат државјанство туѓо! Каде што ќе бидат почитувани од земјата и нејзините “лидери“ !

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Бугари, Грци, ќе ви вратиме за се! Може не со пушка, туку со топка. Гледам, поише боли. Македонија <3

P

PewDiePie

Гостин
Ај банирајте го бугаров да не расипува забава со идиотски постови.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Незнам дали се гледа меѓусебен дуел. Како и да е јас повеќе би сакал со Бугарите да си одмериме силите.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Сега нек се наспијат до четврток убаво...па да ги изделкаме овие Грузишвили..па за натака ќе му ја мислиме..дали Словенија дал Русија :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дај да направиме петиција, на Аце, Даме, Гоце, Самуил... да им дизајнираат кошаркарски дресови и да ги облечат за 8ми така...

а на Ченто може маица ко на Марин... :icon_lol:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Глупо ми е вака. Мислам дека е пореално да се гледа меѓусебен дуел, како во фудбалот што е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom