Ова е на Max пакетот. Цела понуда каналиKoi se tv kanalite
Нема многу FTA канали на Астра 23,5 така да тоа е...Ова е на Max пакетот. Цела понуда канали
![]()
Список на канали | Добредојдовте на mtel.mk
Комплетна листа на сите ТВ канали кои се достапни преку нашата услуга mSAT TV.mtel.mk
Само плус на ова има и FTA (Free to Air) канали. Тоа се оние канали што може да се фаќаат на сателит и гледаат слободно а не се дел од официјалната понуда канали.
Не знам најверојатно ќе треба тие FTA канали да бараш и на друг сателит како што е Eutelsat ако е возможно.Нема многу FTA канали на Астра 23,5 така да тоа е...
А и не ми се јасни со еднократнава такса за приклучок + додатен ресивер ? Прескапо!!! Освен ако ги монтираат гратис инаку пропала инвестиција...Според мене..Сепак со договор на 24 месеци инсталацијата е гратис...
Toe druze zatoa pisav bez net i mobilna...nisto.....Sve je isto samo njega nema..nisto posebno e se ovie..plakjam 2096 denari na Telekom ...site kanali (osven albanski) 2 televizora..1 fiksen prema site free i 1 mob.prema site free..i optika internet. Cao mtel...u drugiot zivot maybe...
Ako eden operator e Virtuelen togas toj operator nema sopstvena Telekomunikaciska mreza i nema da moze da ima dobra cena na uslugite koj gi nudi bidejki e virtuelen i zavisen od toj operator koj sto ja koristi mrezata na koristenjeВидот на мрежа (сопствена вс виртуелна) нема врска во статусот на оператор. Оперстор е оператор, давател на услуга.
Ne raboti satelitska taka satelitska raboti taka sto pokriva cela makedonijaНа сајтот на Aвму, Мтел е ставен во Скопје
Знам еден салон засега имаат во Скопје но дали засега само сателитска нудат во Скопје?