Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Cattle Decapitation не се брутал дет метал :helou:
Cattle Decapitation имаат некои Death Metal елементи, ама не доволно за да се наречат брутален дет метал бенд. Музиката нивна е Deathgrind со малку дет метал и кор елементи.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абре Што ми кажувате мене не гледате дека од брутал мн мн не одбирам побарав брутал Мината ми даде што ми даде и мене ми звучи доста добро и ај поздрав оти вие стварно сте биле....

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Абре Што ми кажувате мене не гледате дека од брутал мн мн не одбирам побарав брутал Мината ми даде што ми даде и мене ми звучи доста добро и ај поздрав оти вие стварно сте биле....
Ауу, некој лечи комплекси на форумов. Ако, ако, и тоа е за луѓе. :)
Па ако веќе сакаш да знаеш повеќе за бруталот слушни и некој совет, прифати и туѓи мислења, ние не те нападнавме тебе, туку само го побиваме мислењето дека Cattle Decapitation се брутал.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ауу, некој лечи комплекси на форумов. Ако, ако, и тоа е за луѓе. :)
Па ако веќе сакаш да знаеш повеќе за бруталот слушни и некој совет, прифати и туѓи мислења, ние не те нападнавме тебе, туку само го побиваме мислењето дека Cattle Decapitation се брутал.
Епа во право си со братот твој, не се брутал туку Death Metal/Grindcore

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Епа во право си со братот твој, не се брутал туку Death Metal/Grindcore
Не би рекол така, остави ги метал архивс. Податоците ги пишуваат регистрирани, па може и да грешни да се. Базирај се на твојот досегашен осет за музика и така дефинирај ги.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Не би рекол така, остави ги метал архивс. Податоците ги пишуваат регистрирани, па може и да грешни да се. Базирај се на твојот досегашен осет за музика и така дефинирај ги.
во право си брату, треба да се батали метал архивс......
Значи поточно (по мој слух) би биле Дет метал со Грајнд (а не грајндкор) :smir:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Па ако се базираме на метал-архивс тогаш Соулфлај би биле техно чим ги немаат стаено ебао :tapp:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
во право си брату, треба да се батали метал архивс......
Значи поточно (по мој слух) би биле Дет метал со Грајнд (а не грајндкор) :smir:
Како и да е, Arhangel of Death побара брутал, па еве:

Па ако се базираме на метал-архивс тогаш Соулфлај би биле техно чим ги немаат стаено ебао :tapp:
SoulFly се декларираат како њу-метал, а тој стил не треба да се меша со останатите метал правци, дека освен суфиксот „метал“ немаат други сличности со метал музиката.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Абе океј тоа си во право, ама да се стаи педерски бенд ко Killswitch Engage, а да не се стави бенд ко Soulfly е глупо.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Како и да е, Arhangel of Death побара брутал, па еве:

SoulFly се декларираат како њу-метал, а тој стил не треба да се меша со останатите метал правци, дека освен суфиксот „метал“ немаат други сличности со метал музиката.
хаха, сега готово доцна е, му се одмили бруталот. Само така го фатило во таа саботата брутал му се слушало:helou:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе не дека лечам комплекси брат за бруталот сум тапа знам некои групи ама во глобала сум тапа ама јас побарав брутал а добив ете Дет со грајндкор(или грајн сеедно)и мене ми се нафрливте оти овој торково ми ги постираше

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Абе не дека лечам комплекси брат за бруталот сум тапа знам некои групи ама во глобала сум тапа ама јас побарав брутал а добив ете Дет со грајндкор(или грајн сеедно)и мене ми се нафрливте оти овој торково ми ги постираше
хехехех, без навреди.....

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
ej Kyuss , едни од ретките stoner - ци шо ме бендисаа, интересни се

Kajgana Shop

На врв Bottom