Ш Т Е Т Н И К
Досадија
- Член од
- 18 февруари 2008
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 25
Новио е катастрофа мене воопшто не ме бендиса :kesa: Поарно да не го симињашКатаклизам се закон! А новиов коа нема да ме мрзи ќе го симнам
Новио е катастрофа мене воопшто не ме бендиса :kesa: Поарно да не го симињашКатаклизам се закон! А новиов коа нема да ме мрзи ќе го симнам
Ќе чујам, ќе ти кажамНовио е катастрофа мене воопшто не ме бендиса :kesa:
Доста се лижиш гаду xD:helou::smir:Го чув новиот и некако ми е пофлегматичен од тиа постарите ама Катаклизам си се катаклизам а тоа е еднакво на закон
Па добро де вкус и вкус иначе за то не се лижи не глеш се дупчам ... Море смотан xDШто се лижам добри се Катаклизам и си кажав дека новиот ми е по флегматичен и подосаден од претходните ама не е како што викаш ти катастрофа а уствари вкус и вкус и не туку јади......
А да ми го лижите вие ........... вратот од џексонот... не не забегавајте од тема, имаше тема за лижењеА ти сега што ми се лижиш мене???
Смотан еден
Отспијај малце сине гледам мачно ти е на ти една така по приспивнаЕј томиов веќе почна да чувствува одговорност кон форумов...
хахха:pos2::pos2::pos2:
Ја од секат сум бил одговорен освен коа ќе ме напиздат на религија х) Туку да не забегаваме... сте слушале ли WINTERSUN???? Ненормално мрсен бенд во кој што пее и свири JARI MAENPAA! Е тоа е уау!Еј томиов веќе почна да чувствува одговорност кон форумов...
хахха:pos2::pos2::pos2:
ЕЕЕЕЕ ОВА Е ЕДЕН ОД ТОП 10 МЕТАЛ АЛБУМИ ЕВР! А ПЕСНАТА Е ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ ИНСТРУМЕНТАЛКИ! Само шо ми заврши! Цел албум заедно со песнава шо ја постирав од винтерсан ми се на рипитОтспијај малце сине гледам мачно ти е на ти една така по приспивна
Знаеш дека звер ги обожава винтерсан?! Иначе Енсиферум со новиов (Петри) не ги бива.еве една од мене за релаксирање и томи wintersun се упичку материн добри ненормално добри ги имам преслушано детално