- Член од
- 29 октомври 2008
- Мислења
- 1.394
- Поени од реакции
- 259
епа кога не слушаш метал, не пишувај во оваа тема и готово.Неможам да смислам и да поднесам метал.
:salut:
епа кога не слушаш метал, не пишувај во оваа тема и готово.Неможам да смислам и да поднесам метал.
:salut:
Momci sto ke kazete za ova:
Toa e, дека добра песна дека шит такви се, вокалот им е добар.Ic ne gi sakam Korn ama ova sea sto go vidov bas mi e zdravo posebno spotot im e super
a zapazi blaster mu e nikot:pos2:епа кога не слушаш метал, не пишувај во оваа тема и готово.
хахахаха, значи овај е тхе год оф бластс намбер 1:pos2:. Абе многу ме нервираат вакви типови, само се мешаат сегде низ форумот по темиве кај што не му е место и кои го мрази. Ми иди да ги ....a zapazi blaster mu e nikot:pos2:
хаха, бич метал рyлз. Инаку тоа е една моја измислица, инаку правилно е нојс/грајнд, па еве неколку примери:Абе не се умарајте со тоа , него АлаДин дај нeшо Bitch Metal линкои стаи :poss:
Згодно звучи :poss:
Не би ме чудело и такво нешо да има , се ми се веруе после Mamata-u-pi*ka-core"
добри се, ама некако по ми прилегаат оние брутал бендови со поспори ритами...хаха, бич метал рyлз. Инаку тоа е една моја измислица, инаку правилно е нојс/грајнд, па еве неколку примери:
Intestinal Disgorge
и кај мене на профил имаш за превземање нешо бич метал
еве ти и такво многу добро нешто:добри се, ама некако по ми прилегаат оние брутал бендови со поспори ритами...
хехехеех, слушај Obituary:helou: се зезам......Ајде аладин давај ваму нешто брутал ама некој мрсен брутал дотука бидува незнам што ме стрефи ама сакам брутал денеска да слушам
ги знам нив бе други некој