alex_death
To be or not to be!
- Член од
- 10 октомври 2008
- Мислења
- 583
- Поени од реакции
- 90
Cattle Decapitation не се брутал дет метал :helou:Mина брат мн мн не се разбирам од брутал дет ама ова стварно мрсно звучи
симињам ако има на буналти
Cattle Decapitation не се брутал дет метал :helou:Mина брат мн мн не се разбирам од брутал дет ама ова стварно мрсно звучи
симињам ако има на буналти
Cattle Decapitation имаат некои Death Metal елементи, ама не доволно за да се наречат брутален дет метал бенд. Музиката нивна е Deathgrind со малку дет метал и кор елементи.Cattle Decapitation не се брутал дет метал :helou:
Ауу, некој лечи комплекси на форумов. Ако, ако, и тоа е за луѓе.Абре Што ми кажувате мене не гледате дека од брутал мн мн не одбирам побарав брутал Мината ми даде што ми даде и мене ми звучи доста добро и ај поздрав оти вие стварно сте биле....
Епа во право си со братот твој, не се брутал туку Death Metal/GrindcoreАуу, некој лечи комплекси на форумов. Ако, ако, и тоа е за луѓе.
Па ако веќе сакаш да знаеш повеќе за бруталот слушни и некој совет, прифати и туѓи мислења, ние не те нападнавме тебе, туку само го побиваме мислењето дека Cattle Decapitation се брутал.
Не би рекол така, остави ги метал архивс. Податоците ги пишуваат регистрирани, па може и да грешни да се. Базирај се на твојот досегашен осет за музика и така дефинирај ги.Епа во право си со братот твој, не се брутал туку Death Metal/Grindcore
во право си брату, треба да се батали метал архивс......Не би рекол така, остави ги метал архивс. Податоците ги пишуваат регистрирани, па може и да грешни да се. Базирај се на твојот досегашен осет за музика и така дефинирај ги.
Како и да е, Arhangel of Death побара брутал, па еве:во право си брату, треба да се батали метал архивс......
Значи поточно (по мој слух) би биле Дет метал со Грајнд (а не грајндкор) :smir:
SoulFly се декларираат како њу-метал, а тој стил не треба да се меша со останатите метал правци, дека освен суфиксот „метал“ немаат други сличности со метал музиката.Па ако се базираме на метал-архивс тогаш Соулфлај би биле техно чим ги немаат стаено ебао
хаха, сега готово доцна е, му се одмили бруталот. Само така го фатило во таа саботата брутал му се слушало:helou:Како и да е, Arhangel of Death побара брутал, па еве:
SoulFly се декларираат како њу-метал, а тој стил не треба да се меша со останатите метал правци, дека освен суфиксот „метал“ немаат други сличности со метал музиката.
хехехех, без навреди.....Абе не дека лечам комплекси брат за бруталот сум тапа знам некои групи ама во глобала сум тапа ама јас побарав брутал а добив ете Дет со грајндкор(или грајн сеедно)и мене ми се нафрливте оти овој торково ми ги постираше