Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.920
- Поени од реакции
- 10.219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве пошто ти си бил дел од таа структура, дај пример за еден пакет како изгледал.
Колку пари се уплаќало и колку се добивало како могуча максимална услуга?
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 460785
Па ако има ваков план, тогаш која е смислата да си ставам мои пари во поени и да се мачам да си ги враќам со нешто ситно плус и плус огромен напор?немаш поени за рефундирање ти одат во пресметка на провизии по компензациски план.
Ке сакаш да ја објасниш мрежата односно нејзиното градење? Што е потребно да најдеш луѓе што ке купат облаци или?Ја незнам ниеден аргумент не даде некој зашто е нелегален освен тетрални “сведоштва” на кутрите луѓе кои малце малце па се некој ги измамува. Ова е добар пример за неукоста на македончето, за лековерноста, за мрзата, за барање шорткати во животот. И сеа треба да
сочуствувам со некој таков? Никад.
Си продал стан а не си проверил како функционира бизнисот кај што влагаш? Ти си дечко комарџија во душа не ти е крив тебе никој друг. Луѓе шиткаат станови редовно за работи што не ги разбираат само се палат на white lies кажани од некој премазан. Дали е крипто, камиони, акции, листата е долга. Тоа се истиот тип на луѓе и неможат да си помогнат сами на себе.
Многу е јако дека таа некоја од тие што го плукале Витанов кај Златев ја фаќаат со некоја понзи пирамидална што рика во месец дена па почнала таа да се извинува па не вака не така. Очигледно јавноста не сфаќа каков тип на луѓе се овие. На почетоците кога бев вклучен и јас имаше еснаф луѓе и приказната беше бомба, после се распиштолија на терен и влегоа овие што не ги интересира мрежен маркетинг него бараат “инвеститори”, а приказнава не е тоа. Ова не беше инвестицски фонд као уплати па лежи него си бараше работа на терен ако сакаш да ти биде примарна дејност.
Криво ми е дека цркна платформава, али беше добра приказна се додека имаше некаква филтрација кој и како работи на терен, после веројатно им зина гзот на австрииците за пари па ја олабавија работата и тука им се еба мамето. Али секако, до последен ден се им беше у склад со закони.
Мое мислење е дека народот у државава не е спремен за слободен пазар. Слободен пазар носи одговорност да внимаваш и процениш во што влагаш и колку ти е чергата. На народ што секогаш му е друг крив, ваков бизнис не! Пази уплатил у 2016, и дремел ко бува на кур 9 години и едвај чекал да банкротира фирмата за да искочи да јаде гомна по новинари.
Па ако има ваков план, тогаш која е смислата да си ставам мои пари во поени и да се мачам да си ги враќам со нешто ситно плус и плус огромен напор?
Не, само ми е чудно што никој од ова што ти го сподели, ниеден од маркетерите не го опишал олку транспарентно.Докторче ме дупиш ти мене нешто?
Докторче ме дупиш ти мене нешто?
Не, само ми е чудно што никој од ова што ти го сподели, ниеден од маркетерите не го опишал олку транспарентно.
Ако ги гледаш видеата на Витанов, таму изиграва мотивациски спикер наместо да ја презентира транспарентно шемава што е и очигледна манипулација.
Колку си у ќар од Витанов брат? У штабот на шарените ја градеше мрежава?
Ке сакаш да ја објасниш мрежата односно нејзиното градење? Што е потребно да најдеш луѓе што ке купат облаци или?
Мене така маркетерот ме отече со купување облаци и да купам пакет од 4000 евра, а не ми даде ни картичкаМрежата можеше да ја градиш на три начини, ти да регистрираш, да регистрираш фирми што ќе регистрираат, да регистрираш луѓе што ќе станат маркетери што ќе регистрираат други или комбинација од сите. Што ќе одбереш е твое ама никој не ти налагал како правило или услов.
Никој не те тера да продаваш облаци или пакети ништо апсолутно. Никаков предуслов било тоа за учество никогаш. Ако сакал некој да заработува од тоа ок, ама требал да биде свесен дека такви пакети има логика да продаде кај некој што е веќе долго време активен и има изградено мрежа за во некој рок да ги рефундира поените во пари и да почне да заработува.
Сите го сакаат само убавиот крај на приказната кога се прави продажба, ама grind-от не сакаат ни да чујат што е пошто е тешко.
.Мене така маркетерот ме отече со купување облаци и да купам пакет од 4000 евра, а не ми даде ни картичка.
Плус ме убедуваше дека со "пакетот" сум ги скокал нивоата во хиерархијата и дека облакот ќе работи за мене а јас не морам да правам ништо.
После кога ќе го прашав што функционира како, тој се префрлаше во "Витанов моуд" со финти од брајан трејси, робинс дека ете тие што не купуваат се негативци и ред други примери со баби и жаби.
Ја заборавија најбитната работа да ја кажат при купување во оние продавници кај што даваа кешбек поточно маркети кај што претежно купуваме прехранбени продукти а таа е дека цените таму беа највисоки и немаше никаков бенифит во однос на цените што се во маркети како Стокомак и Кам.И со враќање на кешбек повторно производот што си го купил во таа продавница што враќа ти излегува поскап отколку истиот да го купуваш на друго место без кешбек.