Lycamobile Македонија

Член од
14 мај 2023
Мислења
77
Поени од реакции
76
Денес кај мене започна нова пресметка на пакетот од 30.12.2024 и направив тест да видам што функционира.
Повиците кон сите мрежи според мојот пакет 200 за 12 месеци се бесплатни но незнам колку имам бесплатни минути.
смс бесплатни нема. Солиден speed test реон Тетово.
Апликација од лајкамобиле не кажува колку си потрошил интернет и каде си ѕвонел. Освен ,,датумот и валидно до''
Имам друг припејд број од мтел со 0 денари и кога вртам кон мтел кажува ""надополнете кредит за да го остварите повикот'' значи не е како лајкамобиле со 0 денари да можеш да зборуваш кон лајкамобиле како што беше.

Attachments

Член од
29 август 2008
Мислења
5.797
Поени од реакции
4.245
Денес кај мене започна нова пресметка на пакетот од 30.12.2024 и направив тест да видам што функционира.
Повиците кон сите мрежи според мојот пакет 200 за 12 месеци се бесплатни но незнам колку имам бесплатни минути.
смс бесплатни нема. Солиден speed test реон Тетово.
Апликација од лајкамобиле не кажува колку си потрошил интернет и каде си ѕвонел. Освен ,,датумот и валидно до''
Имам друг припејд број од мтел со 0 денари и кога вртам кон мтел кажува ""надополнете кредит за да го остварите повикот'' значи не е како лајкамобиле со 0 денари да можеш да зборуваш кон лајкамобиле како што беше.
Ok ,eve korisna informacija, znaci pokraj povici kon dr,mrezi(minuti ne se znaat kolku) sms nema i internet ne znaes kolku imas i toa e toa ...nema ni kon mtel min. :(
Автоматски споено мислење:

Ok ,eve korisna informacija, znaci pokraj povici kon dr,mrezi(minuti ne se znaat kolku) sms nema i internet ne znaes kolku imas i toa e toa ...nema ni kon mtel min. :(
Edit;
Na lyca na display ,zvoneto 1212 posle 12 min,cekajne se javi tetkata, i vikam do vecer mie 12m, zavrsuva ne mozam da nadopolnam na lyca nikade, vika ke vi se javat kolegite ke vi pustat kredit od kaj nas ke se javite kaj nas 24/7 ke aktivirame 30dena, do prefrlajne na mtel.
Se javija po 5min, vikaat na makpetrol ke si nadopolnite 200mkd, vecer vo 00h, kese aktivira sam, ako ne se aktivira ke se javite(im vikam kako ke znam deka e aktiven) vika nie ke vi kazeme ....
Btw, se razbravme izgleda ke se bega of tuka
Автоматски споено мислење:

Povtorno 1212, od dr,broj so izminat paket 12m. vikaat makpetrol nadopolna/aktivirajne isto kako i eo sega ili online preku web (samo 30 dena paketi)od lyca ke raboti dodeka site broevi od Lycamobile se prefrlat na mtel.

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.797
Поени од реакции
4.245
Obnoveno od mtel se javija, da mi kazat deka na makpetrol mozi da se nadopolni i preku web, aktivirajne dodeka na display e lycamobile so ussd kod ili kaj niv na tel, da ne sum probuval od app, da aktiviram paket bidejki ke sum napravel blokaza pomejgu nivniot i sistemot na lyca,(ovie nekolku dena se obidele povejke da aktiviraat super200/12m preku app/neuspesno)jas mislam se obiduvaat da me razubedat da ne probuvam odnosno da odam so 30dena so etopUp, bidejki ako pomini 1600mkd, ke bidat na zijan -900 i - sms.
Ama sto saka neka bidi ke probam od app, a staviv i200mkd na makpetrol ako ne bidi da mozi 30dena,da se aktivira

Ako ima nekoj poslednive 7 dena sto aktiviral od app super20012m, neka spodeli

Член од
18 јули 2020
Мислења
68
Поени од реакции
56
некој напиша 300ден и 10гб интернет за 30 дена на А1,кој е тој пакет,го нема на А1 страната освен овој ХЛ од 499ден.

Aктивирај го месечниот припејд пакет XL и добиј неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Messenger, Snapchat и WhatsApp, неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи и 10GB интернет за опуштено сурфање, цел месец, за 499 ден./месечно.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
655
Поени од реакции
539
некој напиша 300ден и 10гб интернет за 30 дена на А1,кој е тој пакет,го нема на А1 страната освен овој ХЛ од 499ден.

Aктивирај го месечниот припејд пакет XL и добиј неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Messenger, Snapchat и WhatsApp, неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи и 10GB интернет за опуштено сурфање, цел месец, за 499 ден./месечно.
Ако го активираш само преку апликација, цената е 299 ден.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.552
Поени од реакции
915

За активација преку апликацијата мојот а1 е тоа и мора секој месец рачно да го активираш пакетот преку апликација нормално. Ако оставиш автоматско обновување тогаш е 499 ден

Член од
18 јули 2020
Мислења
68
Поени од реакции
56
да надополнам бев во продажниот центар на А1 и може да се портира број од Лајка само во пост пејд а после некој период во при пејд(така разбрав од продавачката и доста гужва од луѓе).Така да сим картичката од Лајка оди во аут.И кога ѕвониш на 0791212 директно те вклучува на мТел.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.068
Поени од реакции
5.988
Неписмените менаџери на МТЕЛ не се свесни дека со ваква политика ќе имаат одлив на постоечки корисници во рекордно време исто како Lycamobile кога имаше прилив кога ги ставија постоечките цени.

Член од
24 март 2011
Мислења
184
Поени од реакции
106
Mozebi i Mtel gi nemaat istite uslovi i ceni od A1 kako sto gi imale lycamobile taka da mozebi i ne im se isplati da davaat po cenai kako lycamobile , i A1 verovatno im davaat pod drugi ceni

Член од
29 август 2008
Мислења
5.797
Поени од реакции
4.245
Mozebi i Mtel gi nemaat istite uslovi i ceni od A1 kako sto gi imale lycamobile taka da mozebi i ne im se isplati da davaat po cenai kako lycamobile , i A1 verovatno im davaat pod drugi ceni
i toa drzi muabet, ama ako sakas korisnicka baza ti treba dobra cena i usluga, mtel kako Mvno dava za 300mkd povici / 5gb data, A1 za ista cena dava povici/sms/10gb plus e Mno, so app so podrska so se..kade ke odis .?se znae deka na Mno.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.552
Поени од реакции
915
i toa drzi muabet, ama ako sakas korisnicka baza ti treba dobra cena i usluga, mtel kako Mvno dava za 300mkd povici / 5gb data, A1 za ista cena dava povici/sms/10gb plus e Mno, so app so podrska so se..kade ke odis .?se znae deka na Mno.
Не заборавај дека пакетот од 299 ден кај А1 е промоција и утре-задутре може да го укинат
А1 го задржува правото да ја прекине понудата во секое време.

Член од
24 март 2011
Мислења
184
Поени од реакции
106
Iskreno nikogas ne sum gi sakal ponudi od ovoj tip
IMG_20241230_214715.jpg
Isto taka ponudi od tipot 12 po edna cena sledni 12 po druga cena
Ovie ponudi za mene ne znacat ama bas nisto
Vo sekoj slucaj sekoj si ima pravo na svoja odluka . Licno za sebe kazuvam , ke pocekam okolu 5 meseci da se stabiliziraat , obavezno da aktiviraat app i nekoj sms barem 100a-tina ,cenata kakva e takva pa ke odlucam sto ponataka

Член од
29 август 2008
Мислења
5.797
Поени од реакции
4.245
Iskreno nikogas ne sum gi sakal ponudi od ovoj tip
Прегледај го приврзокот 439518
Isto taka ponudi od tipot 12 po edna cena sledni 12 po druga cena
Ovie ponudi za mene ne znacat ama bas nisto
Vo sekoj slucaj sekoj si ima pravo na svoja odluka . Licno za sebe kazuvam , ke pocekam okolu 5 meseci da se stabiliziraat , obavezno da aktiviraat app i nekoj sms barem 100a-tina ,cenata kakva e takva pa ke odlucam sto ponataka
Epa bas toa sto ne sakas ti ,ne sakam ni jas nema sms, nema app,nema ussd, a pak postpejd 5meseci pola cena posle poskapo od A1,zamisli da zvonis call support da slusas 5min,muzika da ti kazat do koga ti e paket/data soobrajkaj....
Od 15010,/ 1212 sekoj koj se javuva e so razlicni objasnuvajna, bar od lyca sto bea da zemele 2/3 ca, znaat sto i kako da prenesat ...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.095
Поени од реакции
1.372
Дали имаат некаков план за домашен интернет?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.797
Поени од реакции
4.245
Дали имаат некаков план за домашен интернет?
Teshko ....ako im dade a1 na 5g

Btw, koj mu treba plus info neka pisi pp, bidejki javno ima nekoj dousnik sto spodeluva na mtel deka uste aktivirame preku app, super200/12m

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom