Lycamobile Македонија

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
137
Lyca se zakon menuvaat website na prodaden biznis

Portiran broj pred 2 dena dadoa
xtraTALK M na 6 meseci mislam deka e OK, bidejki mi istekuvase paketot vo Juni.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.565
Поени од реакции
2.779
Lopovi nevodeni se i ovie od Mtel.Tri broja polnam za da aktiviram od novite mtel paketi za dolg rok i so ogled deka mora tri pati za eden broj da nadopolnis kredit za da aktiviras broj za 2500den od nepoznati pricini mi zema 5 den od smetka i nemas dovolno kredit da aktiviras paket.Na tri broja istiot problem.Prijaveno vo call centar demek tehnicki ke proverat.Znaci ne se javuvam od tie broevi vo call centar za da mi zeme pari i pak od nepoznati pricini po 5 den zema.Mnogu pederski zosto radi tie 5 den treba uste 100 den da napolnis.Cuvajte se i znajte deka ovoj problem e cest ako aktivirate od novite paketi.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.875
Поени од реакции
4.346
Tocno, sega otvoriv. Pod manual samo macedonia ja ima, ,,se drugo skinale,,.
Ostanalo samo ,,da pisuva lyca,,
Abe svativ za apn ,,ama greska,, ispisav sto ispisav i rabotese hahahahaah.
Kako i da e, namestiv ,,po pravilo,,.

Me interesira so roaming kako stojat Vucic company. Bi trebalo da patuvam sluzbeno Belgrad sledna nedela, pa ,,ke vidime,,.
Pa ke spodelis za Srbija....
Автоматски споено мислење:

Lopovi nevodeni se i ovie od Mtel.Tri broja polnam za da aktiviram od novite mtel paketi za dolg rok i so ogled deka mora tri pati za eden broj da nadopolnis kredit za da aktiviras broj za 2500den od nepoznati pricini mi zema 5 den od smetka i nemas dovolno kredit da aktiviras paket.Na tri broja istiot problem.Prijaveno vo call centar demek tehnicki ke proverat.Znaci ne se javuvam od tie broevi vo call centar za da mi zeme pari i pak od nepoznati pricini po 5 den zema.Mnogu pederski zosto radi tie 5 den treba uste 100 den da napolnis.Cuvajte se i znajte deka ovoj problem e cest ako aktivirate od novite paketi.
A aktivira ili.??*100#??
pa pocetok i za niv e ova i tie pojma nemaat .....da ne bese lyca ke si ostaneja so 1000 sim vkupno....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.170
Pa ke spodelis za Srbija....
Автоматски споено мислење:

A aktivira ili.??*100#??
pa pocetok i za niv e ova i tie pojma nemaat .....da ne bese lyca ke si ostaneja so 1000 sim vkupno....
После овие куп проблеми со колку броеви ќе останат кога на сите што успеале да дополнат 1600 денари ќе им изминат 360 дена?Што мислат они го купија операторот и сега ќе бричат на суво 60000 корисници?Не се свесни каков колапс ги чека ако за брзо време не си ги средат проблемите.

Kajgana Shop

На врв Bottom