Tocno taka ...Mtel , neka citaat i neka znaat ako ne gi sredat ovie nekolku mnogu bitni raboti kako sto pisuvame ke im bidat samo frleni pari za lyca a klientite prefeleni na drugi operatori.
Veke te prefrlija na mtel.?мТел не доаѓа во предвид.. активирав бројот од а1 со гигавајб од телефонска апликација(инаку гигавајб не дозволува лакет од лап топ). Ќе ги чекам унгарците со нивни понуди. Уште до 06.01.2025 користам ит од лајка и толку.
телефонот ми е со две картички..едниот на лајка другиот на а1.Тој што ми е од лајка веќе е на мТел до 06.01.2025.Тој од а1 го користам за паркинг и банки а со лајка разговори и интернетVeke te prefrlija na mtel.?
Се знае дека ништо не се знае )) Каша попара еИ сега се знае до кога ќе трае Лајка официјално и од кога целосно ќе го преземе Мтел?
И што им требаше сега на крајот да ја менуваат веб страната
Realno gledano ova sega e swap time / LycaMobile ne postoi povejke do kraj na maj, site od lyca treba da se prefrlat na mtel...И сега се знае до кога ќе трае Лајка официјално и од кога целосно ќе го преземе Мтел?
И што им требаше сега на крајот да ја менуваат веб страната
Сега ако се купи пакет од оние за цела година што им е, ќе важи и од како ќе те префрлат на Мтел?Realno gledano ova sega e swap time / LycaMobile ne postoi povejke do kraj na maj, site od lyca treba da se prefrlat na mtel...
Btw, se najubavo vo novata 2025 na site na kajgana
ti shto vikas?Сега ако се купи пакет од оние за цела година што им е, ќе важи и од како ќе те префрлат на Мтел?
....Mi istece paketot mislejki deka bese vo fevruari i sega preku web plativ 5 gb za 200 den, cekav forumov da se otvori pak... Dali moze preku app da se kupi za godina se uste paket? I dali moze 12 gb, ko sto gledam site sto se prefrleni se na paketot od 5 gb na mtel
Dali si uste na Lyca mreza ili te prefrlija na Mtel?Dobiv denes SMS poraka od mtel, "kontakt centarot e dostapen za vas"