Lycamobile Македонија

Член од
18 јули 2020
Мислења
68
Поени од реакции
56
мТел не доаѓа во предвид.. активирав бројот од а1 со гигавајб од телефонска апликација(инаку гигавајб не дозволува лакет од лап топ). Ќе ги чекам унгарците со нивни понуди. Уште до 06.01.2025 користам ит од лајка и толку.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.806
Поени од реакции
4.248
мТел не доаѓа во предвид.. активирав бројот од а1 со гигавајб од телефонска апликација(инаку гигавајб не дозволува лакет од лап топ). Ќе ги чекам унгарците со нивни понуди. Уште до 06.01.2025 користам ит од лајка и толку.
Veke te prefrlija na mtel.?

Член од
18 јули 2020
Мислења
68
Поени од реакции
56
Veke te prefrlija na mtel.?
телефонот ми е со две картички..едниот на лајка другиот на а1.Тој што ми е од лајка веќе е на мТел до 06.01.2025.Тој од а1 го користам за паркинг и банки а со лајка разговори и интернет

Член од
17 јануари 2014
Мислења
583
Поени од реакции
833
И сега се знае до кога ќе трае Лајка официјално и од кога целосно ќе го преземе Мтел?

И што им требаше сега на крајот да ја менуваат веб страната :facepalm:

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.553
Поени од реакции
915
И сега се знае до кога ќе трае Лајка официјално и од кога целосно ќе го преземе Мтел?

Се знае дека ништо не се знае :))) Каша попара е

Член од
29 август 2008
Мислења
5.806
Поени од реакции
4.248

Realno gledano ova sega e swap time / LycaMobile ne postoi povejke do kraj na maj, site od lyca treba da se prefrlat na mtel...

Btw, se najubavo vo novata 2025 na site na kajgana

Член од
17 јануари 2014
Мислења
583
Поени од реакции
833
Realno gledano ova sega e swap time / LycaMobile ne postoi povejke do kraj na maj, site od lyca treba da se prefrlat na mtel...

Btw, se najubavo vo novata 2025 na site na kajgana
Сега ако се купи пакет од оние за цела година што им е, ќе важи и од како ќе те префрлат на Мтел?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.149
Поени од реакции
7.841
Сега ако се купи пакет од оние за цела година што им е, ќе важи и од како ќе те префрлат на Мтел?
ti shto vikas?
I mislam deka ne treba vakvo glupavo prashanje na sekoja strana po 2-3 pati da se postavuva!
Zemi i chitaj!

Член од
22 јули 2024
Мислења
44
Поени од реакции
31
Mi istece paketot mislejki deka bese vo fevruari i sega preku web plativ 5 gb za 200 den, cekav forumov da se otvori pak... Dali moze preku app da se kupi za godina se uste paket? I dali moze 12 gb, ko sto gledam site sto se prefrleni se na paketot od 5 gb na mtel :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom