Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
Тоа е национален роаминг бидејќи одат преку ВИП мрежата. На некои телефони така го покажува ништо битно
Taka e Apple, vo pravo si, samo neka prodolzi vaka Lyca, neka napravat nekoi paketi plus so razgovori i sms i kon drzava sto sakas, Postpejd neka pustat ako sakaat i ako mozat a gledam najavija i 4G
Kako za virtuelen so ovie novi tarifi dobro se pokaza e sega malce kaj narodot dase osvesti posto kaj site e muabetot eeeee...sega koj ke menuva bla,bla.... a ustvari nisto ne menuvas, pa posle muabetot e ee pak pripejd..? oh,, neepa ke zaboravam ova/ona.... ama Lyca najavi deka otkako kego sredat sistemot so elektronsko nadopolnyvajne ke moze i avtomatski dasi go obnovuvas paketot ,PR, LycaMaxi, kemu dojdi toa kako postpejd bez dogovor...

Член од
7 април 2015
Мислења
2.791
Поени од реакции
1.702
avtomatski dasi go obnovuvas paketot ,PR, LycaMaxi, kemu dojdi toa kako postpejd bez dogovor...
Da ama na postpejd smetkata mi stigne na 5ti i imam vreme da ja platam do krajot na mesecot, i da si gi koristam uslugite vo toa vreme. Dodeka ovde moras da imas vo sekoj moment pari na smetka, za da ne ostanes bez usluga.

Член од
11 декември 2008
Мислења
396
Поени од реакции
212
*137# i ke ti kaze kolku i do koga imas net[DOUBLEPOST=1491126784][/DOUBLEPOST]
*137#[DOUBLEPOST=1491127020][/DOUBLEPOST]
muabetov tie kako da recam 50/50 sto bi mu doslo kako ona sto bi bilo ako bi bilo koga bi bilo.... i jas nikogas nemase da go smenam one ama go smeniv so vip pa se spojija po 1 god, i pak isto, cenite pred da go prodadat Cosmofon na one pustija niski pretplati minuti fixGsm itn.. i posle toa pocna dase kreva cenata sekoja godina po 100ka, od 200 den pretplati se kacivm na 750.
Taka da so Lyca nema sto da se izgubi i nemas dogovor ke pocekame za portirajne bar jas imam uste 6 meseci pa i do togas kese vidi sto/kako.....
pred 4 5 saati zedov i jas od lycamobile broj go aktivirav brojot e sea mene mi e radi internetot aktivirav od 2 gb net i go vkluciv da vidam sto kako na mob ali nema nisto ni znakceto sto treba da e gore levo ne se pojavuva a na vip mi se pojavuva a mob mi e na 2 karticki do sto moze da e sto nema internet na lycamobile[DOUBLEPOST=1491686329][/DOUBLEPOST]
муабет правиме за интернет на телефон, не ти колку трошиш на компјутерот дома.
toa e poentata na kom ako trosam tolku sto mislis kolku ke ni trebaat za na mob toa e celta kolku treba u prosek da imame na koristenje internet na mobilnite

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.888
Поени од реакции
42.577
pred 4 5 saati zedov i jas od lycamobile broj go aktivirav brojot e sea mene mi e radi internetot aktivirav od 2 gb net i go vkluciv da vidam sto kako na mob ali nema nisto ni znakceto sto treba da e gore levo ne se pojavuva a na vip mi se pojavuva a mob mi e na 2 karticki do sto moze da e sto nema internet na lycamobile[DOUBLEPOST=1491686329][/DOUBLEPOST]
toa e poentata na kom ako trosam tolku sto mislis kolku ke ni trebaat za na mob toa e celta kolku treba u prosek da imame na koristenje internet na mobilnite
malce tesko deka ke potrosis na mob 300 gb so taa brzina sto e momentalno, i zaboraviv da te prasam kade planiras da gi montiras tie hdd na mobilniot poso ne veruvam deka ke imas mesto na sd kartica:D

Член од
11 декември 2008
Мислења
396
Поени од реакции
212
си користел ли така до сеа? ја сум, и интернетот е крш плус телефонот се загрева до тој степен мислиш уште малце ќе експлодира.
imav koristeno taka so sony erikson 2009 i toa na pretplata bev za mocani 20 min na tocka i facebok ubavo se izgorev paricno(4000denarcinja ) a baska i kotek ke jadev za malce :cuc::cuc::cuc:

P

psychostasia

Гостин
Пред некој ден земав бројче, активирав пакет за интернет и промотивно ми кажаа дека добиваш 1гб плус, така да за 130 денари 4гб. Требаше одамна вакво нешто кај нас, а не да се пењават со цени и вип и т-мобајл.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.325
Поени од реакции
7.076
направи ги подесувањата за од лајка да имаш нет[DOUBLEPOST=1491689897][/DOUBLEPOST]
Da ama na postpejd smetkata mi stigne na 5ti i imam vreme da ja platam do krajot na mesecot, i da si gi koristam uslugite vo toa vreme. Dodeka ovde moras da imas vo sekoj moment pari na smetka, za da ne ostanes bez usluga.
логика тука немаш, ставаш 400 и уклучуваш пакет КОГА САКАШ

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.509
Поени од реакции
2.881
What??? 100 повици да направам, и плус 300МКД за тоа дополнително од претплата? IMG_20170409_013802.png

Член од
20 јануари 2009
Мислења
654
Поени од реакции
535
Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
направи ги подесувањата за од лајка да имаш нет[DOUBLEPOST=1491689897][/DOUBLEPOST]
логика тука немаш, ставаш 400 и уклучуваш пакет КОГА САКАШ
Eve ti podesuvajna za Lyca internt
Name; lyca internet
APN .data.lycamobile.mk
Usrname; imde
Password; plus
ja zacuvuvas ovaa konfiguracija i stikliras data when roaming, toa e se kaj men na 2 telefoni funkcionira vaka, a za volja na vistinata imam i LG Spirit kupen od Vip zaklucn a na nego lyca raboti bez problem bez podesuvajne bez data roaming bez nisto Lyca sim vip mrezava sija gleda kako nivna sim vip..haa...

P

psychostasia

Гостин
Eve ti podesuvajna za Lyca internt
Name; lyca internet
APN .data.lycamobile.mk
Usrname; imde
Password; plus
ja zacuvuvas ovaa konfiguracija i stikliras data when roaming, toa e se kaj men na 2 telefoni funkcionira vaka, a za volja na vistinata imam i LG Spirit kupen od Vip zaklucn a na nego lyca raboti bez problem bez podesuvajne bez data roaming bez nisto Lyca sim vip mrezava sija gleda kako nivna sim vip..haa...
Кај мене ова не функционираше и се јавив ми рекоа да сменам username:lmmk и сега си е во ред. Ете и на некој друг може ќе му се најде.

Kajgana Shop

На врв Bottom