- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.981
- Поени од реакции
- 4.491
Pisimi pp
Pisimi pp
Makite se kaj site isti/slicni (kaj lyca se poizrazeni/porakite im zalutuvaat)i kaj a1,ima slicni ili kasnejne na otp,pri plajkajne no ne sekogas i ne od site banki....Izminatiot period ima dosta zaebancii so kodovite sto stigaat na Lajka..Denovive maka macam so OTP kodovite za smetki sto plakam,ne mi stigaat kodovite na telefon.Ili ako stigaat toa e posle saat vreme.Inace korisnik na Shparkase banka.Pred dve nedeli koga se javiv vo call centar na bankata mi rekoa deka imaat generalen problem so OTP kodovite.Se sredi nekoj den,sega pak ne stigaat.Ne znam kako e kaj drugite operatori za da znam dali da gi zamaram tie od banka.Ovie od Lajka call centar gjabe da gi zamarate za ovie problemi.Ako e do niv se dodeka ne sredat od London nema da ima nisto.
Osven ako nema mreza i takvi slicni golemi problemi za drugo indicite ne se ni zamaraat (od licno iskustvo znam)Makite se kaj site isti/slicni (kaj lyca se poizrazeni/porakite im zalutuvaat)i kaj a1,ima slicni ili kasnejne na otp,pri plajkajne no ne sekogas i ne od site banki....
A tie od London zvonat vo 04h,na sabajle indiec koj edvaj zboruva angliski te prasuva sto/i kako....I muabetot se vrti vo krug i demek ke se resi..ama ne kazuvaat koga...
Znam deka e taka,ama na drugarcinava ovde tesko da im dokazes,ovde rabota im e za nacionalni povici i balkan roaming, se nadvor od toa ne se zamaraat do tolku...e sega na posleden period sms poraki kasnat,i otp isto .....mozi ke se potrudat a mozi i ne....Osven ako nema mreza i takvi slicni golemi problemi za drugo indicite ne se ni zamaraat (od licno iskustvo znam)
Probani: halk,Stb,komercijalna,NlbOd Halkbanka redovno stigaat OTP kodovi, Site smetki si gi plakam onnline i do sega nema problemi.
Sparkase odamna e problemot so niv isto i so poranesna ohridska....Od Sparkasse i jas imam problem so kodovite ne mozam smetki da placam.
na 137 kazuva paketot mi e do 31.05,23 koga urednpo plativ za 3 meseci zosto taka kazuva pojma nemamSe tie gresno od pocetok,
Ako tie prva aktivacija 3/6/12, imas za prv mesec 5+5 gb i kosta 200mkd, ako platis za 12m, kosta 133mkd,
Ti po pieuvajneto si platil 200+450 odnosno super 200 i super 200 za 3meseci....
Proveri na *137# sto koristis isto vo app,imas order history
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Kako prvo ova nee aplikacija,ova e samo za vo roaming, aplikacija imas na playstore i appstore i se vika lycamobile, se najavuvas so brojot i Otp/koj po sms ti stiga.na 137 kazuva paketot mi e do 31.05,23 koga urednpo plativ za 3 meseci zosto taka kazuva pojma nemam
zosto broevite sto se zavedini so +38971 ne mozam da se vrtat ?>
vo aplikacijata ima samo ova
Прегледај го приврзокот 378140
da de probav, site sto se memorirni so ime i site se so +389 kazuva network greska, pa gi editirav 071,072itn malce broevi se, se si raboti extra.Kako prvo ova nee aplikacija,ova e samo za vo roaming, aplikacija imas na playstore i appstore i se vika lycamobile, se najavuvas so brojot i Otp/koj po sms ti stiga.
A na 31.05 nojkta kon 01,paketot ke se reaktivira sam...i od 01do 30.06 ke bide i taka sekoj 30,dena ,zavisni kolku imas meseci unapred plateno....
+38971xxx xxx toa e broj soserija od Telekom, no broevite i prefiksot mozes da gi setas po operatori i toa nema vrska....
Probaj kon povejke broevi ne samo kon 1 broj,mozi i da si blokiran od samiot toj br,
Jas denes imam napraveno nad 50 povici osvem kon Mtel(nemam nikoj soniv i br), kon site drugi operatori,nema problem...
Edno vreme go sredia i si bese top ali sto pocna pak da zeza ne znam.Dali Lyca zaebale rabota ili bankata koj da ti kaze sigurno.I tie call centarot na bankata se boze sacuvaj.Gi cekas minimum pola saat i na kraj vrska nemaat da ti pomognat osven da ti kazat deka ke bide prijaven problemot.Sparkase odamna e problemot so niv isto i so poranesna ohridska....
Imas greska,ako tise prefrlani broevi,beckUp i slicno ....da de probav, site sto se memorirni so ime i site se so +389 kazuva network greska, pa gi editirav 071,072itn malce broevi se, se si raboti extra.
fala ti sepak