Kaj nekoj koj e seuste nedostapen ,samo airplane mod 10/15sekundi i vrajkas normalen mod ,i se sreduva....Конечно има мрежа.
Еве слично ко кај тебе.Ima nekoj povejke gb,da proba nekolku speedtestovi, bidejki poslednive 2/3nedeli brzina odi do 150 i se simnuva na okolu 100/so 35~50up,kako da e limitirana...bidejki kacuva nagore i na pola test 100ka vrti +/-bps
Hm.....Еве слично ко кај тебе.
Greska si, se e vo redLyca deneska povtorno Down !
Vo pravo si , sabajlevo koga go poglednav telefonot dvete sim od lyca nemaa signal go restartirav telefonot i si dojde neznam sto bese ama ova mii se nema slucano do segaGreska si, se e vo red
дали знаеш колку интернет се добива со пакетите од 120 те. 250 денари , кои да одат целосно во интернет без повици и смс? порано кога имав втора сим од Лајка со праќање на смс со ознака 1003 се добиваа мислам 5 ГБ интернетIma nekoj povejke gb,da proba nekolku speedtestovi, bidejki poslednive 2/3nedeli brzina odi do 150 i se simnuva na okolu 100/so 35~50up,kako da e limitirana...bidejki kacuva nagore i na pola test 100ka vrti +/-bps
ако имаш 2 сим картички, телефонот така прави. извади ја едната или ставија во ,,офф,, иначе ќе губиш мрежа. испробано многу патиVo pravo si , sabajlevo koga go poglednav telefonot dvete sim od lyca nemaa signal go restartirav telefonot i si dojde neznam sto bese ama ova mii se nema slucano do sega
Пакетот од 250ден само интернет *139*1005дали знаеш колку интернет се добива со пакетите од 120 те. 250 денари , кои да одат целосно во интернет без повици и смс? порано кога имав втора сим од Лајка со праќање на смс со ознака 1003 се добиваа мислам 5 ГБ интернет
и потсети ме на кој број се праќаше пораката...бидејќои ми поминаа 2 години одкако користев лајка
ако имаш 2 сим картички, телефонот така прави. извади ја едната или ставија во ,,офф,, иначе ќе губиш мрежа. испробано многу пати
99mkd 7 dena /3gbдали знаеш колку интернет се добива со пакетите од 120 те. 250 денари , кои да одат целосно во интернет без повици и смс? порано кога имав втора сим од Лајка со праќање на смс со ознака 1003 се добиваа мислам 5 ГБ интернет
и потсети ме на кој број се праќаше пораката...бидејќои ми поминаа 2 години одкако користев лајка
ако имаш 2 сим картички, телефонот така прави. извади ја едната или ставија во ,,офф,, иначе ќе губиш мрежа. испробано многу пати
Само интернет ми треба за повремено користење кога ми е при крај мојот интернет од Мобимак99mkd 7 dena /3gb
129mkd 30dena/2gb
Najevtin tie super 200, 200mkd/30denovi povici&sms&5gb.
99mkd,7 dena. =3gbСамо интернет ми треба за повремено користење кога ми е при крај мојот интернет од Мобимак
на кој број се праќа и која бешпе пораката...мислам дека беше 1003 но на кој број се пражаше сум заборавил99mkd,7 dena. =3gb