Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа се осеќаш попаметен ?
Сеа се осеќаш попаметен ?
И шо ?? Мислиш дека си некој и нешто ако банираш од форум ?? Ајде банирај ме израдувај си ја душичката... Сега јасно ти е зошто ве мразам вас модераторите ?? (се разбира има и исклучоци )3) Шерифување на теми („глупа тема“, „темата е за во канта“ и сл. забелешки)
- прв пат: 1 ден
- втор: 14 дена
- трет: 60 дена
- ненаучена лекција: 6 месеци
Сериозно мислиш дека јас сум трол или сакаш казна? Сто пати има кажано - ако е за ЧДА - НИЕ модераторите ќе одредиме а не вие...
Оооо, хејтер, а? Немој, друже, што ќе праиш три дена - пекол е надвор!И шо ?? Мислиш дека си некој и нешто ако банираш од форум ?? Ајде банирај ме израдувај си ја душичката... Сега јасно ти е зошто ве мразам вас модераторите ?? (се разбира има и исклучоци )
И шо ?? Мислиш дека си некој и нешто ако банираш од форум ?? Ајде банирај ме израдувај си ја душичката... Сега јасно ти е зошто ве мразам вас модераторите ?? (се разбира има и исклучоци )
Не сум хејтер, само другаров твој си има некој комплекси спрема мене и ужива да провоцира..Оооо, хејтер, а? Немој, друже, што ќе праиш три дена - пекол е надвор!
Не сум хејтер, само другаров твој си има некој комплекси спрема мене и ужива да провоцира..
Има различни раси да, различно и ги третираме, исто како во Америка. Уште поразлично ги третираме оние со различна религија и нација, ама официјално сите живееме во хармонија, исто како во Америка.
А мене ме интересира, како нашинците во Лас Вег`с, ин Њујо`к, ин Елеј живеат, како јадат, сигурно не јадат со ноже и вилушка како нас простите Македонци. Имате ли веќе телепортери што ви ја префрлаат храната директно во желудникот оувр дер ин Дел`с Текс`с?! Којзнае колку сте напредни и среќни...
Јас мразам црнци и расисти
ima nekolku luge na forumov sto gledam ne razlikuvaat crnec i rasist...stvarno???ili ste sarkasticni
хаха, Марс колинг испаднавме
Моме, за 8 години имаш заборавено како е во Македонија? Да беше 25-30 години па ајде ама...исто е во Македонија.