Луѓе од различни раси во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bibalasvegas
  • Време на започнување Време на започнување
Оди искапи се, смрдеата е твоја.

tumblr_ljyh4yDsoV1qzoi8i.png

Сеа се осеќаш попаметен ?

3) Шерифување на теми („глупа тема“, „темата е за во канта“ и сл. забелешки)
- прв пат: 1 ден
- втор: 14 дена
- трет: 60 дена
- ненаучена лекција: 6 месеци

Сериозно мислиш дека јас сум трол или сакаш казна? Сто пати има кажано - ако е за ЧДА - НИЕ модераторите ќе одредиме а не вие...

3) Шерифување на теми („глупа тема“, „темата е за во канта“ и сл. забелешки)
- прв пат: 1 ден
- втор: 14 дена
- трет: 60 дена
- ненаучена лекција: 6 месеци

Сериозно мислиш дека јас сум трол или сакаш казна? Сто пати има кажано - ако е за ЧДА - НИЕ модераторите ќе одредиме а не вие...
И шо ?? Мислиш дека си некој и нешто ако банираш од форум ?? Ајде банирај ме израдувај си ја душичката... Сега јасно ти е зошто ве мразам вас модераторите ?? (се разбира има и исклучоци )

И шо ?? Мислиш дека си некој и нешто ако банираш од форум ?? Ајде банирај ме израдувај си ја душичката... Сега јасно ти е зошто ве мразам вас модераторите ?? (се разбира има и исклучоци )
Оооо, хејтер, а? Немој, друже, што ќе праиш три дена - пекол е надвор!

Побарав бан? Не.
Толерирам како тебе "шерифи"? Да.
Дали треба да толерирам? Не.

Другото - пиши ми ПП, ќе се разбереме.

Оооо, хејтер, а? Немој, друже, што ќе праиш три дена - пекол е надвор!
Не сум хејтер, само другаров твој си има некој комплекси спрема мене и ужива да провоцира..

Не сум хејтер, само другаров твој си има некој комплекси спрема мене и ужива да провоцира..

Абе ај да не си се преценувај. Сериозно. Мислиш само тебе те опоменувам и бришам мислења? Многу високо мислење за себе. Реков - ПП.

Јас тврдам дека пирамидите ги изградиле некој мајмуни и после тие мајмуни што ги граделе пирамидите еволуирале во човек затоа што после таму ги кравале бидејки биле многу тешки и затоа они во нив имале лавиринт каде што ги граделе и таму биле фараоните и златото со ко што купвале и го чувале таму за после кога ке има песок да можат да се скријат во нив

ииииииии хахахаххааххахааххахахах:pos: ОПАСНО ОПАСНО МЕ РАДИИИ ... ХАХАХА:vozbud:ХАХ ТОА Е МУАБЕТОВ СЕ ИЗНАСМЕАВ И ЗА ОНА ВО СТРУМИЦА СИ ВИКАЛЕ:icon_mrgr: БОН ЏОРНО ХАХАХАХАХАХАХА ЈАКИ СТЕ ЕЈ !!:tapp:

нејќам да ви го расипам муабетот, ама кај луѓето има само една раса хомо сапиенс. различна раса е на пример коњот и магарето или тигарот и лавот. иако спааѓаат во иста група не се иста раса.
сега ако зборуваме за различни националности и физички карактерристики тоа е друго и така можеше и да се постави прашањето. ако се спарат човек со жолта боја на кожа и црнец ке излези мелез или мулат или како беше ама тој човек нормално ке може да се размножува и да има поколение што значи генетскиот материјал е ист, додека ако се спари коњ и магаре ке излези мазга која е стерилна и нема да може да ја продолжи новонастанатата врста.
се надевам дека разјаснив.

Добредојдовте во Македонија, земја каде најстрого се забранува слободно движење за Расисти, Црнци и Евреи.

Има различни раси да, различно и ги третираме, исто како во Америка. Уште поразлично ги третираме оние со различна религија и нација, ама официјално сите живееме во хармонија, исто како во Америка.

А мене ме интересира, како нашинците во Лас Вег`с, ин Њујо`к, ин Елеј живеат, како јадат, сигурно не јадат со ноже и вилушка како нас простите Македонци. Имате ли веќе телепортери што ви ја префрлаат храната директно во желудникот оувр дер ин Дел`с Текс`с?! Којзнае колку сте напредни и среќни...

eh pa i ti sto ja naprai maerika...sega e kriza sekade lugeto ama bas ziveat kako i sekade nikoj ne e staven na zlaten tanjir a za hranata svoja bogami ke si se ubies sam od rabota i sam ke si ja doneses do zeludnik nikoj ne pomaga za toa...nasincite tuka isto kako i sekade...veruvaj nisto porazlicno
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:31 PM ---
Јас мразам црнци и расисти

ima nekolku luge na forumov sto gledam ne razlikuvaat crnec i rasist...stvarno???ili ste sarkasticni

хаха, Марс колинг испаднавме
:)

Моме, за 8 години имаш заборавено како е во Македонија? Да беше 25-30 години па ајде ама...исто е во Македонија.

ne sum zaboravila kako e vo makedonija voopste toa ne bese muabetot celoto moe semejstvo e uste tamu...samo koga i da sum bila doma da posetam bilo na kratko vreme i mi pominalo so luge prijateli rodnini i sve nabrzinka koj da vidis prvo...i iskreno ne sum videla mnogu stranci po doma samo od tie nekolkumina sto bea fudbaleri...zatoa prasav dali sme gostoprimlivi i kulturni kon luge koi dovagaat od sekade na svetot...pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom