Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја однеле таму ко имала 3 годинки, има право да праша.Девојко, си отишла во Америка, пред само 8 години и отвараш тема за да прашаш како реагираат Македонците на луѓе од различна раса?
Ако ја однеле таму ко имала 3 годинки, има право да праша.
Шо знајт детенце од три години за раси у Македонија?
дојди у македонија. имаш повеќе причини - прва ти е да видиш како не се понашаме со другите раси... втора ти е да видиш колку исто се живее у америка и у македонија.eh pa i ti sto ja naprai maerika...sega e kriza sekade lugeto ama bas ziveat kako i sekade nikoj ne e staven na zlaten tanjir a za hranata svoja bogami ke si se ubies sam od rabota i sam ke si ja doneses do zeludnik nikoj ne pomaga za toa...nasincite tuka isto kako i sekade...veruvaj nisto porazlicno
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:31 PM ---
ima nekolku luge na forumov sto gledam ne razlikuvaat crnec i rasist...stvarno???ili ste sarkasticni
дојди у македонија. имаш повеќе причини - прва ти е да видиш како не се понашаме со другите раси... втора ти е да видиш колку исто се живее у америка и у македонија.
трета - не си била дуууууууууури 8 години во македонија.. нели ти е срам - одма да си дошла дома и со сите роднини да се видиш!
инаку ја не правам разлика помеѓу црнец и расист... ај објасни ми што е што![]()
aleksandar mi se dopaga tvojata smisla za humor ke dojdam vo makedonija za nova godina so semejstvotot moe...samo sum pre iznenadena od ne kulturnite...prosti luge sto gi sretnav na kajgana...ne mi se veruva rabotite i karanicite sto lugeto gi pisuvaat na javen socialen website....posebno onaa devojkana macorka...prostakusa...bez osnovna smisla na bon ton i megucovecki respekt...sramota...kako i dae fala bogu za site onie sto uspeavme da si napraime super muabet...toa mi bese celta koga se prikluciv na vebov.....pozdrav
тој приватен видео-запис јас лично го гледав, вика, ОВА Е ФРИЏИДЕР, тука ладиме работиТемава ме потсеќа на една анегдота !
Отишол некој човек од Македонијава во Австралија кај некои роднини! Овие пак не биле од деца во нашата држава !
Влегол овој во нивната куќа го нагостиле и го однеле до фрижидерот ја отвориле вратичката и му ја бутнале раката и почнале да му зборат ладно ли е!
Исто му ја покажувале машината за перење и телевизорот !
Хахаха, не ми се верува, дури не го ни сфати сарказмот во постот на Аллександар, а ни во постовите на неколкку други форумџии. Сепак, за тоа е потребно одредено ниво на интелигенција.
По трет пат ти одговорам на прашањето кое го постави, во Македонија со другите раси се однесуваме исто како и пред осум години, кога и ти си живеела тука, во оваа "примитивна" и "нецивилизирана " средина.
И не си ласкај, ти со никој не успеа да си напраиш саглам муабет на темава, а целта која ти беше знаеме сите.
А за навреди од типот на простакуша се добива бан.
ауууу мачорка одлепи еј.. ја тресна од земја со болдов.. океј луѓе ЧДА е ама имајте малку респект барем... леле неможам се изнасмеав на болдов..Хахаха, не ми се верува, дури не го ни сфати сарказмот во постот на Аллександар, а ни во постовите на неколкку други форумџии. Сепак, за тоа е потребно одредено ниво на интелигенција.
По трет пат ти одговорам на прашањето кое го постави, во Македонија со другите раси се однесуваме исто како и пред осум години, кога и ти си живеела тука, во оваа "примитивна" и "нецивилизирана " средина.
И не си ласкај, ти со никој не успеа да си напраиш саглам муабет на темава, а целта која ти беше знаеме сите.
А за навреди од типот на простакуша се добива бан.
aleksandar mi se dopaga tvojata smisla za humor ke dojdam vo makedonija za nova godina so semejstvotot moe...samo sum pre iznenadena od ne kulturnite...prosti luge sto gi sretnav na kajgana...ne mi se veruva rabotite i karanicite sto lugeto gi pisuvaat na javen socialen website....posebno onaa devojkana macorka...prostakusa...bez osnovna smisla na bon ton i megucovecki respekt...sramota...kako i dae fala bogu za site onie sto uspeavme da si napraime super muabet...toa mi bese celta koga se prikluciv na vebov.....pozdrav
Црнците се одлични за вечера посебно варени а потоа печени на скара.Добро одат со компири и ориз.Лесна храна,а се премногу вкусни.Жолтите ти се одлични за десерт.Посебно одлични се за грисини.Евреите не се многу добри имаат вкус на плин.'Али имат нешчо контрадикторно к'ј тебе момиче?
(ili da pisam latinica?)
Иначе црнците јас ги користам како замена за свинско во време на криза,а жолтите ми одат убо со бело вино така покрцкави.
Евреите ми се потрошија...
Црнците се одлични за вечера посебно варени а потоа печени на скара.Добро одат со компири и ориз.Лесна храна,а се премногу вкусни.Жолтите ти се одлични за десерт.Посебно одлични се за грисини.Евреите не се многу добри имаат вкус на плин.