Луѓе од различни раси во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bibalasvegas
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога излегоа тие луѓето со белите мантили и качулки нема црнци во Македонија!

Само се појавија многу пожари низ државава !

У принцип црнците ги бесиме на плоштад под споменикот на Аце Големиот.

Кинези, Јапанци и остали од жута раса ги палиме. Затоа сега се и пожариве по нашиве планини, ако некој избега од купот.

e sto iznakaza sega ova sve ...lele majko...bez komentar
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:44 PM ---
Ние не сме саркастични, ние сме земјоделци бизнисмени

ne se gleda deka ste teski seljaci...navistina

Темава ме потсеќа на една анегдота !

Отишол некој човек од Македонијава во Австралија кај некои роднини! Овие пак не биле од деца во нашата држава !

Влегол овој во нивната куќа го нагостиле и го однеле до фрижидерот ја отвориле вратичката и му ја бутнале раката и почнале да му зборат ладно ли е!

Исто му ја покажувале машината за перење и телевизорот !

ne sum zaboravila kako e vo makedonija voopste toa ne bese muabetot celoto moe semejstvo e uste tamu...samo koga i da sum bila doma da posetam bilo na kratko vreme i mi pominalo so luge prijateli rodnini i sve nabrzinka koj da vidis prvo...i iskreno ne sum videla mnogu stranci po doma samo od tie nekolkumina sto bea fudbaleri...zatoa prasav dali sme gostoprimlivi i kulturni kon luge koi dovagaat od sekade na svetot...pozdrav
штом у посета за кратко време си поминала толку роднини, луѓе, пријатели...самата одговори на своето прашање.
Затоа со расиве ме чуди...која врска има гостопримливоста со расите?

Таму слушам за посета треба да се најавиш ден-два најмалку унапред, да си носиш пакет пиво или што и да пиеш, све сам да носиш. Ако им тропнеш како ние што знаеме, нема баш да си добредојден

e sto iznakaza sega ova sve ...lele majko...bez komentar
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:44 PM ---

Moram da iskoristam edna fraza od hrisitjanskite vernici: Gledajki gi raskite na drugite ne ja gledas gredata vo sopstvenoto oko.

Pa LELE MAJKO se preprocita li sto prasa u temava? Stilot ti e ab eimate li vie u MK frizide ri televizor.

А да не имаш ти можда фатено некој црнец па сакаш на форумов да видиш што во Македонија се мисли за другите раси како пример нигери,жути,педери,сељаци,вонземјани и слично.

Ја дома чувам нигер у подрумот ко милениче , глуФците да ги лове ... прв пат слушам дека црнец е раса , ја мислеше тоа е работно место ...

Темава ме потсеќа на една анегдота !

Отишол некој човек од Македонијава во Австралија кај некои роднини! Овие пак не биле од деца во нашата држава !

Влегол овој во нивната куќа го нагостиле и го однеле до фрижидерот ја отвориле вратичката и му ја бутнале раката и почнале да му зборат ладно ли е!

Исто му ја покажувале машината за перење и телевизорот !
Цацко ...па по скај флај флај...ние го викаме небо

штом у посета за кратко време си поминала толку роднини, луѓе, пријатели...самата одговори на своето прашање.
Затоа со расиве ме чуди...која врска има гостопримливоста со расите?

Таму слушам за посета треба да се најавиш ден-два најмалку унапред, да си носиш пакет пиво или што и да пиеш, све сам да носиш. Ако им тропнеш како ние што знаеме, нема баш да си добредојден

navistina loso slusas...lugeto se gostoprimlivi i tuka... mnogu kulturni ...iako se slozuvam...nema nisto kako balkanska gostoprimlivost ama zatoa imame mnogu da ucime za kultura

navistina loso slusas...lugeto se gostoprimlivi i tuka... mnogu kulturni ...iako se slozuvam...nema nisto kako balkanska gostoprimlivost ama zatoa imame mnogu da ucime za kultura

И сега ти така културна, си отишла у ЕС А ДЕ и ќе не учиш нас глупиве тука на култура ?

ivica jas nemam namera nikoj da go ucam kultura toa e rabota sam da si ja zavrsis i roditelite da ti pomognat a ako ne ti pomognale do sega stvarno tesko ke ti bide...a kako sto gledam po skoro site na temava covek ne moze ili ne smee da prasa nesto koj od koj po idiot se pravi.....ne se tepajte da ja zemete titulata na idioti mislam deka site mozete da go podelite prvoto mesto....pozdrav...tema zatvorena....nema ama bas voopsto da odgovaram na vasive gluposti

Девојко, си отишла во Америка, пред само 8 години и отвараш тема за да прашаш како реагираат Македонците на луѓе од различна раса?
Хмм...чекај да размислам...Исто како и пред 8 години, кога си живеела тука?
Или поентата ти беше да се пофалиш и да го споделиш твоето епохално достигнување?Ете, сега сите знаeме дека си отишла во Америка, (ваљда во Лас Вегас, според никот) и сите ти завидуваме и пукаме од мака што не сме на твое место.Mission accomplished.

zatoa imame mnogu da ucime za kultura
ne se tepajte da ja zemete titulata na idioti mislam deka site mozete da go podelite prvoto mesto....pozdrav...tema zatvorena....nema ama bas voopsto da odgovaram na vasive gluposti
Веќе знаеш какви сме, нели. Осум години не се ништо за нештата да се сменат...а и ти потекнуваш оттука, така да...

amerika = evropski sperma koktel , ne postojat amerikanci .. koj i da otide u USA treba ko doma da se osekja , nema sho da prifakjaat tamu rasi
Makedonija na Makedoncite !!!!!!!!:P

amerika = evropski sperma koktel , ne postojat amerikanci .. koj i da otide u USA treba ko doma da se osekja , nema sho da prifakjaat tamu rasi
Makedonija na Makedoncite !!!!!!!!:P

Со исклучок на индијанците. За другиве убаво кажа. Мислам дека у САД има барем по 1 примерок од секоја можна националност на планетава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom