Луѓе дај помагајте

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, а нас фармерите на фаќа законов за сточарите?
Или потешко?:?.

Јас два пати оваа година ја проширив фармата и сè уште чекам на субвенции. Али не мора да ги добијам. Имам голем профит, и среќа никој не ми краде од фармата. Ограда си ставив, не за друго.

За оваа работа ти е потребен Бауер ...

Јас два пати оваа година ја проширив фармата и сè уште чекам на субвенции. Али не мора да ги добијам. Имам голем профит, и среќа никој не ми краде од фармата. Ограда си ставив, не за друго.

Сега гледам зошто го браниш фејсбук и ти си еден зависник на виртуелни компири и крави

Да бараме субвенции од владата за купување на трактор за секој фармер. Како компјутер за секое дете така и за нас фармерите али трактор.

Сега гледам зошто го браниш фејсбук и ти си еден зависник на виртуелни компири и крави
Ќути, мене бар не ме крадат

Да бараме субвенции од владата за купување на трактор за секој фармер. Како компјутер за секое дете така и за нас фармерите али трактор.
Еееее Дарки ја и трактор си иам купено:) Ми тргна посевот оваа година:)

Еееее Дарки ја и трактор си иам купено:) Ми тргна посевот оваа година:)

Ти си со партишка книшка изгледа. За мене се скапи тракторите. 10 берби тикви не ми се доволни.

Ти си со партишка книшка изгледа. За мене се скапи тракторите. 10 берби тикви не ми се доволни.
Јас веќе лубеници насадив:) Знаеш шо убаво ми е? 4 дена ништо не прајш и после купче зелени у џебот ќе ми се наредат:)
И ова не е јавен повик за крадење:)

Сите сте ненормални.

Пост ипол.
Годинава земавте субвенции за кравите и млекото и како Swedmilk ви ги дае парите ?

а да пробате со изумот на Др. Џек Левин можно е да бидне фармата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom