Луѓе дај помагајте

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Одам и јас со фармите да видам што ви е финтата, толку е интересно ?

Само што се логирав на facebook и одам во нотификејшнс и што да видам другарка од средно ми украла нешто од ранчот!!!
Дај помогнете како да ја лоцирам пошто она е на студии во Америка како може да се контактира локалната полиција таму или па во краен случај да се прати потерница по интерпол.
Уште еднаш апелирам до сите добри луѓе да ми помогнат како знаат и умеат пошто ранчот е се што имам во животот.
епа тоа е брат,шо ќе праиш више:toe:

Мафија је радила,док си ти спавао ебаго:pos2:

За оваа работа ти е потребен Бауер ...

Само што го контактирав ама ми вика зафатен бил бара некој терорист во моментов...
Ќе го прашам ABC да ме поврзе со хазарите они сигурно ќе ја најдат.

Само што го контактирав ама ми вика зафатен бил бара некој терорист во моментов...
Ќе го прашам ABC да ме поврзе со хазарите они сигурно ќе ја најдат.

Абе а ти да си се јавиш кај чичко Чак Норис, нели ќе ти биде тоа најпаметно???? Ако не му го знаеш бројот кажи еве јас ќе ти го дадам, мнопгу добри другарчиња сме со него:pipi:

Имаш два избора како да го лоцираш и искорениш проблемот .

а) Звони му на Џек Бауер и кажи му дека има 4 милиони терористи на твојата фарма и треба со 2 куршума да ги истреби и после да ти го врати земјиштето.

б) Звони му на Чак Норис и вети му отварање на нови фарми во Тексас ако ја врати твојата.

абе не се замарај со нејзе одма оди кај другиот комжија и обери му го пиперот(или кромидот по желба ):pos2::pos2::pos2:

еее да,арно ме потсети
Брат можам да ти шитнам Кромид,по поволна цена
Драчевски,квалитетен у пм :)
:pos:

Шо бидна со краата?
кравата роди теле:kesa: сега ќе има помалку за молзење
стврано другар не да те заебаваме ама ова претеризам е со фејсбуков и сите ретардации на него

Кој ви дал бе од травата...

акал?

Овој ме подсети на тој од иднина шo е од крстов град :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom