Луѓе дај помагајте

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
офф незнам кај кој прочитав потпис ама УЧЕТЕ ОД ГРЕШКИТЕ НА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ КОРИСТЕТЕ КОНДОМИ !!!!!!!!

Му украле нешо од фарма....шо бе некоја крава? хаха мора да ме насмее некој хахаха лудаци има по македонијава

??????????????? Што сакаше да кажиш ви се исуши мозокот од тие фармите
Друже очигледно тебе иронијата ти е многу слаба страна, но ајде добро.
Како и да е, ја си ја осигурав фармата:)

Абе, и мене така почнаа да ме крадат, и ја укинав фармата, данок на имот ми стигаше многу, а немав речиси никаков профит, не можев ни стадо офци да си купам. емо1

Сега еве гледам имате некакви добри предлози за заштита, па ќе штедам повеќе за ограда да си купам, може ќе ми тргне со бизнисот.

Facebook Timeless! <33

*постов е со посвета до Брокер. :pos:

Абе, и мене така почнаа да ме крадат, и ја укинав фармата, данок на имот ми стигаше многу, а немав речиси никаков профит, не можев ни стадо офци да си купам.

Срц, не си ти за сточарство. Господ има поголеми планови за тебе.

Срц, не си ти за сточарство. Господ има поголеми планови за тебе.

Мислиш дека треба да си ја пробам среќата со Mafia Wars, или некои такви погосподски работи?

Јас само што почнав со мојата фарма, на добар пат сме еве црни патчиџани за неколку минути готиви се, а и на комшиите една посета ќе им удрам :wink:

Јас сега штедам за крава :pipi: Потоа доаѓа ограда.

скоро 1 месец не сум отворил фармата...и денес кога видов...се беше исушено :ha::ha::ha:

Аман бе изгледа само јас не ја играм играва....
неможам да се укопчам у муабето

Јас имам клаено огради,дрвени и никој не можи да влези...:vozbud::pos2:

Абе кај мене одвреме-навреме ми се појавуваат weeds и некои другарчиња ми идат ги „чистат‘‘и си виткат кај мене на фарма. А камо мене пари за тревата? Дими на моја земја растеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom