Лубеница со сирење vs Диња со пршут?

• Креатор на темата Креатор на темата wild dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Лубеница со сирење вс Диња со пршута.

• Лубеница со сирење

Гласови: 22 30,1%
  • Диња со пршута

Гласови: 12 16,4%
  • Ни едното ни другото.

Гласови: 39 53,4%

• Вкупно гласачи
    73
Се што е надвор од правилата е секогаш поинтересно за да се избегне монотонијата !!!
Обожавам пршуата и диња во комбинација со пилешко (термички обработено на 180 степени 1 час и некоја минута ) мјам ...

ima ., druzhe .....poveli ., /na vremeto imashe eden pijalak se vikashe nishto nesrekno odbrano ime ama toa e ., i taka do den denes ostana i uzrechicata ., da ima i nishto povelete/(y)

jас јадам лубеница со диња

А мора ли да бираме? Јас и двете комбинации си ги јадам и подеднакво ми се вкусни:).

Македонска комбинација - грозје со сирење !!!

Ни едното ни другото...Лошо ми звучи во секој случај.

Јас искрено на ова не мжам да оддолеам!!! :vozbud:
Кој може, многу пропушта... :coffee:

June+070.jpg

gorniot recept ne e celosen., mu fali list tenko sechena pechenica i parche kashkavalche:vozbud::coffee:

ниту лубеница со сиреше ниту диња со пршут, јас такви срања не јадам:D

gorniot recept ne e celosen., mu fali list tenko sechena pechenica i parche kashkavalche:vozbud::coffee:
Za merak da povrakaš od kombinaciive.
ниту лубеница со сиреше ниту диња со пршут, јас такви срања не јадам:D
На крајот на краиштата се е прашање на вкус. Никој тука не тера никого да јаде нешто што не му се допаѓа. Темава всушност е за тие што ги пробале двете варијанти (диња+пршут) и (бостан+сирење) да кажат лични искуства и импресии, подобрувања на рецептот и сл. Кој не пробал а ниту планира да проба нема што да бара на тамава!!! ;)

М м м :)
091116+ProsciuttoMelon.JPG

rampate so ovalot bre sho belja naprai samo shto reshiv dieta a ti vakov oval wow divota ., koj ne saka neka ne priogja tuka ., poveke ke ostane za onie shto znaat zho e ubavo jadenje mnjam....mnjam......ash .....ovalot prazen:D:coffee:

а банана со сирење дали сте пробале???:мене ми дадоа да пробам и со гримаси климам главата и му викам на чоекот дека е супер lol lol
не оди вакви комбинации тоа е исто како да пиеш апче за срце помешан со водка или варен ориз со еурокрем не бива така не оди, претерано експериментирања,

ami ovoa se recepti za vo stomak i papilite na jazikot ., a ne za srcevi bolni., eksperimentii/. a zar ne g;edash deka cela drzhava ni ja napravija laboratorija a ti pak za jadachki onaka fini kombinacii ., mnjam:D:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom