Лубеница со сирење vs Диња со пршут?

• Креатор на темата Креатор на темата wild dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Лубеница со сирење вс Диња со пршута.

• Лубеница со сирење

Гласови: 22 30,1%
  • Диња со пршута

Гласови: 12 16,4%
  • Ни едното ни другото.

Гласови: 39 53,4%

• Вкупно гласачи
    73
Иам пробано само грозје и сирење, љубеница и сирење, еурокрем со паштета (на Аларм).
Не е лошо сепак не според мене и нешто највкусно.:smir:

Кога ќе дојдам на власт за вакви болни комбинации ќе се лежи ќорка.... Кизнае шо друго ви се мота у глаите чим вакви ствари ви праат ќеф.

Бог да се чува :pop: забегана ствар

Не сум ги пробал овие комбинации

Бегај бе тоа кога ќе видам дека некој јаде вакви глупости мене ми се повраќа а не па јас да го јадам тоа. Бљак!

нит едно нит друго:sick:
секое од нив само засебно

Диња со пршута дефинитивно! Извонреден комбинација на вкусови (барем за мене и цела Италија). :icon_lol:
Поготово кога е тазе италијанска сезонска диња:cuc: (која е дефинитивно супериорна во однос на македонската) + оригинална италијанска пршута (San Daniele, или евентуално Parma). Едноставно мераци!

П.С. Друга комбинација е неколку посебни вида на италијански овчи кашкавал/сирење и мед. :icon_mrgr:

ППС. Совет за друг пат: пробајте прво па потоа критикувајте. Здравје летово ќе пробам лубеница и сирење па ќе дадам импресии тука... но до тогаш немам право да плукам по оваа комбинација.

pecorino-e-caciocavallo-con-miele-di-castagno.jpg

Лубеница со сирење.(y)
Изгледа само јас не знам шо е пршут. :D

Лубеница и сирење. Француски пар на храната :D

Бев во Италија и диња со пршуто рулс.....Секојдневен појадок на 90 % од Италјанците :)

e stvarno e sadist onoj shto ja vodi statistikata ., baram opcija .,

sabajle>lubenica so sirenje

navecher>dinja so prshut

taka da si znaite:D:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom