Лубеница со сирење vs Диња со пршут?

Лубеница со сирење вс Диња со пршута.

• Лубеница со сирење

Гласови: 22 30,1%
  • Диња со пршута

Гласови: 12 16,4%
  • Ни едното ни другото.

Гласови: 39 53,4%

• Вкупно гласачи
    73
Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Се што е надвор од правилата е секогаш поинтересно за да се избегне монотонијата !!!
Обожавам пршуата и диња во комбинација со пилешко (термички обработено на 180 степени 1 час и некоја минута ) мјам ...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
ima ., druzhe .....poveli ., /na vremeto imashe eden pijalak se vikashe nishto nesrekno odbrano ime ama toa e ., i taka do den denes ostana i uzrechicata ., da ima i nishto povelete/(y)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
jас јадам лубеница со диња

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
А мора ли да бираме? Јас и двете комбинации си ги јадам и подеднакво ми се вкусни:).

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Македонска комбинација - грозје со сирење !!!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Ни едното ни другото...Лошо ми звучи во секој случај.

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Јас искрено на ова не мжам да оддолеам!!! :vozbud:
Кој може, многу пропушта... :coffee:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
gorniot recept ne e celosen., mu fali list tenko sechena pechenica i parche kashkavalche:vozbud::coffee:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
ниту лубеница со сиреше ниту диња со пршут, јас такви срања не јадам:D

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
gorniot recept ne e celosen., mu fali list tenko sechena pechenica i parche kashkavalche:vozbud::coffee:
Za merak da povrakaš od kombinaciive.
ниту лубеница со сиреше ниту диња со пршут, јас такви срања не јадам:D
На крајот на краиштата се е прашање на вкус. Никој тука не тера никого да јаде нешто што не му се допаѓа. Темава всушност е за тие што ги пробале двете варијанти (диња+пршут) и (бостан+сирење) да кажат лични искуства и импресии, подобрувања на рецептот и сл. Кој не пробал а ниту планира да проба нема што да бара на тамава!!! ;)

М м м :)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
rampate so ovalot bre sho belja naprai samo shto reshiv dieta a ti vakov oval wow divota ., koj ne saka neka ne priogja tuka ., poveke ke ostane za onie shto znaat zho e ubavo jadenje mnjam....mnjam......ash .....ovalot prazen:D:coffee:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
а банана со сирење дали сте пробале???:мене ми дадоа да пробам и со гримаси климам главата и му викам на чоекот дека е супер lol lol
не оди вакви комбинации тоа е исто како да пиеш апче за срце помешан со водка или варен ориз со еурокрем не бива така не оди, претерано експериментирања,

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
ami ovoa se recepti za vo stomak i papilite na jazikot ., a ne za srcevi bolni., eksperimentii/. a zar ne g;edash deka cela drzhava ni ja napravija laboratorija a ti pak za jadachki onaka fini kombinacii ., mnjam:D:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom