LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Seems-Legit.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја завршив серијата и можам да кажам дека беше добар крај за една одлична серија. Не очекував баш таков крај, меѓутоа не очекував ни серијата да оди во тој правец во 5 и 6 сезона.

Ја завршив серијата и можам да кажам дека беше добар крај за една одлична серија. Не очекував баш таков крај, меѓутоа не очекував ни серијата да оди во тој правец во 5 и 6 сезона.

А шо те бендиса најмногу?

А шо те бендиса најмногу?
Приказната, поврзаноста на ликовите помеѓу себе, нивната позадина и карактери, мистичноста на островот, неизвесноста која останува после секоја епизода. Едноставно речено една комплетна серија.

Приказната, поврзаноста на ликовите помеѓу себе, нивната позадина и карактери, мистичноста на островот, неизвесноста која останува после секоја епизода. Едноставно речено една комплетна серија.

Комплетна серија со некомплетен крај. Освен човечката драма, реално се друго е тотално не поврзано.

Единствена смисла има само една верзија :(

Комплетна серија со некомплетен крај. Освен човечката драма, реално се друго е тотално не поврзано.

Единствена смисла има само една верзија :(
Во 5 и 6 сезона серијата беше однесена во тој правец и немаше многу алтернативи за крајот.На крајот на 4-та сезона можеа да изберат многу правци во кои би се развивало дејството и верувам дека ниеден крај не би бил задоволувачки за сите бидејќи серијата оставаше многу на имагинацијата и секој еден што ја има гледано има посакувано различен крај.

Читајќи ве, ми се стори желба да ја изгледам цела серија. Сигурно ќе вреди. :D

Да се самоцитирам. Пред 2 дена ја почнав, а во моментов ќе ја изгасам 2 епизода од 2ра сезона. Уште што ме чека до 6та сезона...........:icon_lol:
Топ ми дојде со грипов у пакет. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom