Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.147
- Поени од реакции
- 62.509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fuckin Deniel F-F-F-Faraday...
Дениел Фарадеј од ЛОСТ.
Лазе Бараков од Мокрино:
The same fuckin guy!!!
)
- (коj заедно со Пени, ми станаа моjот нов омилен филмски пар
).
,што и на самиот крај се покажа дека даде се од себе за да ги спаси останатите.Особено моментот кога го пропрати со поглед и насмевка авионот лежејќи во бамбусовото поле.
После тоа сеедно ми беше дали ќе ја срокаат или не ми изгуби на значење Катето ахах.
Онака беше карактер кој внесуваше свежина и комичност во серијата особено кога убацуваше делови од Star Wars 
Клер ова клер она си реков уште малце ќе земе да и ги излакира ноктите.И најголемиот душбег у серијата The ghost whisperer Даниел Фарадеј.Особено сцената кога ќе седи во фотелјата и ќе го гледа потонатиот авион на TV,во меѓувреме влегува Видмор и душлето починја да шепоти цели реченици човече, е тука ми претече млекото,ми идеше да стегнам дупол alt f4 и shut down на Pc-то.

Кај ти е Лок?Ја завршив и ја со гледање вчера конечно.Се гледа дека приказната тргна во една насока од прва сезона па ја свртеа кон друга насока.Многу работи останаа недообјаснети, и ми личеа како да беа само така нафрлани колку да напраат збунка.Од ликовите во серијата најомилен дефинитивно ми беше Џек смирен момак,на моменти тврдоглав што и донекаде се бараше од него бидејќи им беше лидер,се трудеше на сите да помогне или да им направи ФИКС,што и на самиот крај се покажа дека даде се од себе за да ги спаси останатите.Особено моментот кога го пропрати со поглед и насмевка авионот лежејќи во бамбусовото поле.
Кејт на почетокот ми беше многу интересен карактер,се спанџа со Џек си реков топ,НО незнам зошто знаев дека нема да остане рамнодушна на Sawyer,слабост им е на девојките таков косица, незабричен бедес фраер кој мрчи на сите и добацува коа треба и не требаПосле тоа сеедно ми беше дали ќе ја срокаат или не ми изгуби на значење Катето ахах.
Хуго а се појави у кадар знаев дека ќе има едно обавезно DUDEОнака беше карактер кој внесуваше свежина и комичност во серијата особено кога убацуваше делови од Star Wars
Најдосадни и иритантни ми беа Чарли само поради фактот што и дишеше во врат на КлерКлер ова клер она си реков уште малце ќе земе да и ги излакира ноктите.И најголемиот душбег у серијата The ghost whisperer Даниел Фарадеј.Особено сцената кога ќе седи во фотелјата и ќе го гледа потонатиот авион на TV,во меѓувреме влегува Видмор и душлето починја да шепоти цели реченици човече, е тука ми претече млекото,ми идеше да стегнам дупол alt f4 и shut down на Pc-то.
Корејците ми беа онака колку да пополнат време и поростор.Ана Лусија коа ја спружи Мајкл на двоседот ми беше онака ок мех r.i.p
И еден од подобро реализираните карактери во серијава Бен.Таков мрсник неам видено у серија толку подол,манупулатор,местач, да му подвали на секого, баш како за негативец беше супер.На крај го омекшаа со мајчина душица и веќе ми изгуби на интерес
Се на се одлична серија со добар крај,сепак ќе ми остане мака што не ги дообјаснија некој работи но тоа е тоа whatever happened happened![]()
^ Да, и Десмонд, или третиот актер од Лост
Ај и него да го испоштуваме

Може офтопик, ама...
Треба еден микс да направиме: dude, brother, dude, brother...![]()