LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ќе има 3 алтернативни краја! :vozbud:
Така е најбоље, кој крај највише ти се свиѓа, така ќе заврши според тебе.
Можете слободно да го прочитате ова, нема никаков спојлер, ни за последните епизоди, ни за крајот.

Alternative "Lost" Endings to Air on "Jimmy Kimmel Live"

"Lost" finale is set to air on Sunday, May 23rd from 9pm - 11:30pm on ABC. But don't go to sleep immediately after, because after the local news, Jimmy Kimmel will host a one-hour post-show discussion and celebration of the series in a special called "Jimmy Kimmel Live: Aloha to Lost."

Kimmel will be joined by the cast and will present an exclusive look at the three alternative final scenes from the show. ABC says that there have been more requests for tickets than any show in its seven-plus year history.

The guests will include Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Alan Dale, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Matthew Fox, Daniel Dae Kim, Terry O'Quinn and Harold Perrineau, with special appearances by Jorge Garcia, Josh Holloway and Evangeline Lilly.
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=17637&count=0

Ќе има 3 алтернативни краја! :vozbud:
Така е најбоље, кој крај највише ти се свиѓа, така ќе заврши според тебе.

Хмм, па фино. Ваљда еден од тие три краја ќе ми го погодат. Али ќе биде малу потешко за торенти, да ги погодиш баш различните епизоди за спуштање. Зборот ми е, дан спуштам иста епизода 2 пати.

Тие краеви, ќе бидат само краеви, нема да бидат сместени во посебни епизоди, ќе биде исто како алтернативите за кој е во ковчегот.

За потонување на островот, секако дека нема да им треба атомска, нуклеарка или било каква, бидејќи со тоа се ќе се срамне со земја. А во првата епизода видовме дека куќите си стојат, исто и статуата и сл...

Според мене, островот ќе биде потонат од вода, која би избила на островот и би го „поплавила“ (потонала) цел. Бунарот (кој е на врвот на островот - Орхидеја станицата) е добра опција за истото. Или некое друго место, каде што би се поплавил целиот остров и така би потонал на дното. :)

Не знам, можеби грешам, но ова ми е најизгледно решение.

За потонување на островот, секако дека нема да им треба атомска, нуклеарка или било каква, бидејќи со тоа се ќе се срамне со земја. А во првата епизода видовме дека куќите си стојат, исто и статуата и сл...

Според мене, островот ќе биде потонат од вода, која би избила на островот и би го „поплавила“ (потонала) цел. Бунарот (кој е на врвот на островот - Орхидеја станицата) е добра опција за истото. Или некое друго место, каде што би се поплавил целиот остров и така би потонал на дното. :)

Не знам, можеби грешам, но ова ми е најизгледно решение.

Па нели Миб му кажвеше на Дезмонд пред да го фрлит во бунарот дека такви бунари имало многу низ целиот остров .

Па нели Миб му кажвеше на Дезмонд пред да го фрлит во бунарот дека такви бунари имало многу низ целиот остров .

Да, но овој е можеби највисокиот, бидејќи се наоѓа највисоко на островот.

И јас па не знам што претпоставувам, кога знам дека ќе бидам демантиран за епизода или две. :)

од второно сник пик ведео се гледат дека оние се џек , саид , и соер .

А иначе ако имат 3 алтернативни краја ,
1 - На островон .
2 - Да не паднит авионон и да си продолжет со животтите .
3 - Во она време од кога џејкоб и миб биле деца .

Ај уште две недели .

Да, но овој е можеби највисокиот, бидејќи се наоѓа највисоко на островот.

И јас па не знам што претпоставувам, кога знам дека ќе бидам демантиран за епизода или две. :)

Да потопиш остров на тој начин не знам дали е можно.Остров не е чамец неколку дупки од кои тече вода да го потонат.

http://www.hawaii.edu/environment/ainakumuwai/assets/src_images/Matt's_Island_Diagram.jpg

Под островите нема водена маса па ако го наполните островот со вода да потоне под водената маса....

Да потопиш остров на тој начин не знам дали е можно.Остров не е чамец неколку дупки од кои тече вода да го потонат.

http://www.hawaii.edu/environment/ainakumuwai/assets/src_images/Matt's_Island_Diagram.jpg

Под островите нема водена маса па ако го наполните островот со вода да потоне под водената маса....

A можно ли е со едно кормило да го вратиш островот назад во времето? :)

A можно ли е со едно кормило да го вратиш островот назад во времето? :)

Ха!Гуд ван!

Само ете ќе кажам дека барем за мене ќе биде многу глупаво ако испадне така. Ако го потопат островот како бродче со дупки....
Во реалниот свет не е можно.

Ама ова е Лост, каде островот го преместија од едно место на друго ...

А и плус на потонатиот остров се видоа градбите на Дарма така да.... Се е случено во блиското минато/иднина/сегашност...

Освен ако целиот остров заедно со градбите физички не го вратат многу години наназад, па по многу многу години нивото на океаните порасне,земјотреси и слично... тогаш ќе сум најзадоволен....

Ако го покажат потонувањето ќе треба да се спремиме за катаклизмичен настан...било да е земјотрес или било да е патување милиони години назад во времето...или нешто сосем трето... Сепак треба да е нешто големо бидејќи остров така лесно не се потонува....

Витмор и Лок се знаат и се имаат договорено. Лок кога се качи во авионот за бомбата од човекот го зеде сатот. Што значи ЗНАЕШЕ дека има бомба. А што КОНЕЧНО кажаа дека Лок паднал со авионот значи лок ЗНАЕ да вози авион. Авионот е сеуште на островот шѕо значи Лок ќе лета.

Витмор и Лок се знаат и се имаат договорено. Лок кога се качи во авионот за бомбата од човекот го зеде сатот. Што значи ЗНАЕШЕ дека има бомба. А што КОНЕЧНО кажаа дека Лок паднал со авионот значи лок ЗНАЕ да вози авион. Авионот е сеуште на островот шѕо значи Лок ќе лета.

Абе Лок знаел да лета, ама овој не е Лок.

Maggie-Grace-LOST-525x351.png

Почнав да гледам прва сезона на нет,наредниот месец планирам да ја симнам втора.
Инаку знае некој од прилика колку мб троши една епизода(42 минути) од оваа страна http://www.cucirca.com/2007/05/12/watch-lost-online/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom