LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
И танцувачиве ги научив дури.:pos:

--- надополнето ---

Ја изгледав со ситни прекини поради глупиов нет. Утре ќе ја симнам и на раат повторно да ми се доодвзе клопчето. Нема да кажам ништо, само, работите полека но сигурно си се отплеткуваат.

И сеа демек треба да мислиме дека знаеле дека вака ќе биде уште у првата сезона ? :)

Тек сеа ништо не ми е јасно.

Крајот беше легендарен, епизодата... ок, оваа женава ми одеше на живци, се на се... очекував повеќе, ама добро е. :)
По првпат оваа сезона ЛОСТ у стариот стил не остави да се прашуваме воопшто без идеја што се случува.

Значи MIB е мртов (мразам шо не му го кажаја името :@), а чоечето шо седеше на плажата со Џејкоб на крајот од 5 сезона беше Смоуки кој го „скенира“ неговото мртво тело и направи копија од него...
:nesvest:

Чкртајте ги Адам и Ева, мене ме интересира на кој јазик зборуваја на почетокот?

од каде излезе смоуки . ват д фак ? аха ок значи МИБ е мртов. од каде мајка му на џејкоб ги знае тие ствари? сега значи кога го испо виното ги доби моките така ? шо беше светлината доле ? го гледав на анг. не разбрав баш се . Помош некој ?

од каде излезе смоуки . ват д фак ? аха ок значи МИБ е мртов. од каде мајка му на џејкоб ги знае тие ствари? сега значи кога го испо виното ги доби моките така ? шо беше светлината доле ? го гледав на анг. не разбрав баш се . Помош некој ?

Светлината доле е всушност јадрото на Островот, The Source... Самата срж на Островот... Интересно е што во сржта се наоѓа Смоуки :) Со IoSono се грижиме да не се вратат сомнежите за вонземјани and stuff. :)

хмм , па сега да остане на ова многу ке е глупо .. мислам дека треба да се објаснат повеке работи .. на пример која е мајката на на џејкоб , како знае за тоа јадро на пример .. и јас не гледам ништо лошо шо миб сака да си иде .. сега отворија нови прашања за смоуки . :nesvest: од што треба да се чува светлината на пример. шо можат други луге ако ја најдат да направат со неа ? хмм ке видиме ајде белки ке се разјасни се ?
хаха бај д веј талентот за плетење џејкоб го наследил од мајка му .. али во петтата сезона појше го биваше .. па добро сеа се учи тоа со време . :pos2:

од што треба да се чува светлината на пример. шо можат други луге ако ја најдат да направат со неа ?
Па јас мислам дека светлината не треба да се цува од ништо. Светлината ја чува темнината (смоуки, даркнес) да не излезе. Арно ама откако овој улета внатре, смоуки најде начин да излезе. Што е светлината ќе видиме, ако е спејс шип ќе ги пукам.

Според Lost Untangled, МИБ се претворил во Смоуки

Забележавте грешка? Коа се породи оваа, стомакот уште и беше голем ко да е сеуште трудна. На почетокот помислив дека ќе има уште едно бебе.:)

Забележавте грешка? Коа се породи оваа, стомакот уште и беше голем ко да е сеуште трудна. На почетокот помислив дека ќе има уште едно бебе.:)

по пораѓањето стомакот останува голем уште некое време

--- надополнето ---

Денес му е роденден на детето што го играше малиот Џејкоб - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000042483256

Многу работи се расчистија, ама некои уште толку збунија... Барем за мене, за вас не знам.

Океј, сфативме дека MIB е брат му на Џејкоб, дека умрел зошто Џејкоб го убил (го фрлил во светлината), камчињата дека се од играта од мали, поради виното на „мајка му“ Џејкоб ги има тие моќи, Смоуки излегол од светлината и сл...

А барем јас не сфатив, од каде мајка му знаела за светлината, на кој начин дошла на островот, од кај и е виното, зошто Смоуки не може да го убие Џејкоб, кој ку*ац е светлината и она најважното, што е всушност островот? :)

Ќе биде интересно, уште две епизоди преостанати, а полека криза ме фаќа што ќе биде по LOST?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom