LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
По епизодава испаѓа дека 1 мин на осторовот се неколку часа во реалноста. Пошто додека беше во несвест Дезмонд се дешаваа сите тие работи во втората реалност.
Или па јас погрешно сум сватил?

Зошто цело време велиш дека е претходен живот ?

А како поинаку би го кажал тоа? Ако не е претходен живот, зошто тогаш не се познаваат меѓу себе?

Зошто ми изгледа дека најголем број од фановите на Lost се интераши? :)

bscap0000pvl.jpg

Ова imaginary time можеби е некој hint за откривање на мистеријата со двете реалности, можеби едната реалност и не е реалност.
На кратко прочитав дека е некој концепт во квантна механика, ама ако е некакво наговестување за нешто, ќе треба некој со подлабоки познавања од таа област да ни открие.
А можеби и нема некое посебно значење.

А како поинаку би го кажал тоа? Ако не е претходен живот, зошто тогаш не се познаваат меѓу себе?

Да, важи... продуцентите се идиоти па ќе направат и претходен живот, а и задгробен. :)

Иначе незнам што се одлепиле, каква врска имаат Џек и Пени ?

И да, тоа Real Space и Imaginary Time укажува на тоа дека една од реалностите е стварно реалност, додека другата е Imaginary т.е. измислена на некој начин, јас лично мислам дека АЛТ е некаква подсвесна игра.

Зошто ми изгледа дека најголем број од фановите на Lost се интераши? :)

15 години ја решававме мистеријата зошто не освојуваме титула, на крај го најдовме МиБ ене го на суд :pos: Склони сме на решавање мистерии и истренирани сме временски... :)

Сигурно жената на Jack веќе ја познаваме и е од островот. Ништо чудно да е Juliet или Penny.
Мислам дека логично е дека е Џулиет

15 години ја решававме мистеријата зошто не освојуваме титула, на крај го најдовме МиБ ене го на суд :pos: Склони сме на решавање мистерии и истренирани сме временски... :)
Абе ни МИб ни Џејкоб ни Дезмонд не можи против Меси бе батка :pos::pos::pos:

Епизодава беше страшна! GO Desmond!:vozbud::vozbud:
Следната ко за тебе ке биди :smir: Дјуууууууууууууддддд

Откриено која е мајка му на Давид.
Ама не сакам да кажувам, да не ме караат пак за спојлерите.
И ти на Даркуфо кисниш ? :cug:

Откриено која е мајка му на Давид.
Ама не сакам да кажувам, да не ме караат пак за спојлерите.

Стави ги во вакво
spoiler.gif
и никој не смее да те кара, иначе :star:

Стави ги во вакво
spoiler.gif
и никој не смее да те кара, иначе :star:

Е курац у спојлери, тогаш дај да не ги ставаме епизодите во спојлери. Од кај ја ќе знам кое е за епизодата, а кое не е? :)

Е курац у спојлери, тогаш дај да не ги ставаме епизодите во спојлери. Од кај ја ќе знам кое е за епизодата, а кое не е? :)

Абе, пак подобро вака се во црно, него да го оставаше на свој стил да ги стави тие спојлери: Мајката на детето е
Џулиет

Тој што ќе става спојлери кои не се за епизодата, нека напомене претходно.

Не отворај ништо од експерт и нема да имаш никакви проблеми :) Важно е да ги става во црно пошто има тенденција да ни уништи по 2 епизоди унапред :)

Не отворај ништо од експерт и нема да имаш никакви проблеми :) Важно е да ги става во црно пошто има тенденција да ни уништи по 2 епизоди унапред :)

А зошто да не се забранат спојлери на не емитувани епизоди? Најпаметно ке биде, еве јас ненамерно го зафркнав Божино, а ме зафркнал преку 10 пати експерт со неговите уникатни
спојлери
:)

on topic: Не се сеќава никој на таа случка кога Џек го виде татко му во ЛА? Епа само еден може да смени облици, Флок that is, или пак е некоја грешка на која не обрнале многу внимание. И од каде знаеше Флок, што мислел Лок кога Бен го задави... Се повеќе мислам дека и двајцата можат да си одат од островот, и двајцата можат да си барат/најдат замени, само што Флок сака да му стави крај на ова игра и да види што ке се случи (не велам дека е добар во никој случај, јас сум Џек/Џејкоб hc фан #1 :P)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom