LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Кога повторно ја гледав епизодата, забележав уште една работа која укажува дека АЛТ не е реалност, додека се возеа во автото Дез и Чарли, Чарли му вели дека не е среќен и овој го праша Why, because none of this is real ?, може да биде индиректен хинт. :)

Што беше последната реченица на Дезмонд во епизодава, не ја слушнав добро? Кога шоферот го праша зошто ти е списокот, овој што му одговори?

Ааа, што убаво знаат да одглумат љубовна сцена Дезмонд и Пени, ова беше љубов на прв поглед. И јас слично така, само после дамбетер ги заебувам работите од Дезмонд. Сега ко да е сосема разбуден во самиот сон, не е толку збунет и д’ткав...

Кога повторно ја гледав епизодата, забележав уште една работа која укажува дека АЛТ не е реалност, додека се возеа во автото Дез и Чарли, Чарли му вели дека не е среќен и овој го праша Why, because none of this is real ?, може да биде индиректен хинт. :)

Цела епизода укажуваше на тоа дека тоа што го гледаме како алт не е само што би било кад би било....Двете реалности се дефинитивно поврзани....

Можеби Дезмонд сега ќе треба да ги убеди останатите како што Чарли го убеди него... (Слично како со Лок и враќањето назад)....:smir:

Ќе биде потешко со цел Оceanic 815 :) Ако воопшто му требаат сите, или пак само главните ликови.

Колку сезони има Лост?
и ке може ли некој да ми даде линк за download на сите сезони...

Колку сезони има Лост?
и ке може ли некој да ми даде линк за download на сите сезони...

Почна кога ти имаше 11 години.
Линк за даунлоад... а бе аман толку ли е тешко чичко Гугл да го прашате?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom