Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.118
- Поени од реакции
- 62.370
Ногу ми е јако оноа Destinyyyyyyyyyyyyyy
Хехе, многу ги сакам овие LOST Untangled

...И во отворот најдоа храна, оружје, и ПИВО :je:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ногу ми е јако оноа Destinyyyyyyyyyyyyyy

Дечки, почнав на tvshack да ги гледам сите сезони од Лост, сеуште сум на прва сезона, и да ве прашам, дали вреди?
Дали вреди да ги изгледам сите сезони? Мислам, интересно ли е или се губи и одолговлекува приказната?
Дечки, почнав на tvshack да ги гледам сите сезони од Лост, сеуште сум на прва сезона, и да ве прашам, дали вреди?
Дали вреди да ги изгледам сите сезони? Мислам, интересно ли е или се губи и одолговлекува приказната?

Во колку саат е вечер? 2?
Ако може некој линк со преводи по можност македонски за 6 сезона??? :smir:

OMFG:nesvest: Ова го пишувам додека има реклами btw.Дезмонд се сети, сега мислам дека алтернативната реалност, не е и баш реалност...
Ма какви Аб Аетерно, Дезмонд си е Дезмонд
Најдобра епизода воопшто досега, за мене.

И за мене најдобра епизода досега! Како почна сезонава мислев дека ќе е тапа ама засега оди како подмачкано.
И јас исто мислам дека sideways не е алт реалност. Како прво, за возачот на Дезмонд беше кажано дека е измислен лик, халуцинација на Хуго во болницата. Нели го сликаа и само Хуго беше на сликата. Соу од каде д фак па сега тој? Можеби Дезмонд гледа халуцинации, ама едно е да гледаш, а друго е халуцинацијата да те вози низ град
Што се однесува до важноста на Дезмонд, единствениот човек кој Видмор го знае што може да го преживее она Електромагнетно поле... мислам дека тоа го прави и Флок - отпорен. Дезмонд многу веројатно е единствениот кој не може да биде убиен од Смоук Монстер и со тоа има големи шанси да му се спротистави, ќе видиме како. Затоа беше некако среќен што оди со Саид, го очекуваше тоа.
Одлична епизода се на се, само нека продолжат вака!