LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
A за тие што не сакаат да знаат? Имаш жолт за ова.

Море бан од тема, маaрмун еден.
За разлика од другите епизоди, оваа беше многу досадна. Го видовме Дезмонд, сцената со Саид, Џин, Мартин и пуцаљката од друг агол и ништо повеќе.
И од сите само модераторите наебаа:baeh:

06 - 10 е единствената епизода досега од оваа сезона за која можам да речам дека не ми се допадна, ама ИЧ.

Со цицките пробаа да го намалат заморот додека ја гледаме веќе пасивната Сан.
А и, не беа лоши. :smir:
Добра епизода.

Конечно за нешто да се согласите на сите... цицките на Сан :pos:

Е што толку цицка Сан, со една рака се префаќа :pos2:

Ме интересира само како планираат да полетаат со авионот :uvo:

Е што толку цицка Сан, со една рака се префаќа :pos2:

Ме интересира само како планираат да полетаат со авионот :uvo:

не едната туку двете со едната рака се префаќаат

нема да одат со авионот туку со
подморницата

За ништо да се немало консензус :pos:

Инаку мене ми се чини дека МиБ не мора да направи ништо посебно за да си оди од островот освен да собере што повеќе (или сите) кандидати. Како што Бен мораше да собере група луѓе за да ја рекреира ситуацијата, така и МиБ. Нешто кажа дека Кејт му требала за да придобие уште тројца луѓе. Еден е Џек, кои се другите двајца...?

П.С.
Хуго. Еден е Џек, вториот е Хуго. Третиот?

Му требаат уште тројца луѓе од кандидатите кои треба да ги убеди да не бидат наследници на Џејкоб, како што направи со Соер. Џек, Хуго и Сан, бидејќи не знае дали Сан е кандидат или не.

Не знам зошто ви е досадна. Беше една од поинтересните според мене...

- Лок не се знае што се договорил со Видмор.
- Се појави Дезмонд по првата епизода во која го видовме само 30 секунди. Зошто? Останува мистерија.
- Сан и Џин не се заедно.
- Сан е трудна. Од кого?
- Раскошна грУда на Сан. :)

Па очигледно е дека Сан не знае англиски, па ваљда не ни имала врска со учителот што и беше. Значи детето е на Џин. 100% сум сигурна дека е негово, нели кога спиеја заедно му рече дека има нешто да му каже, сигурно за бременоста, а да не е негово детето не ќе му кажува. И заедно се Џин и Сан само што не се венчани.

Инаку Дезмонд греота, се намачи ради Видмор, тој па више ептен ме нанервира.

не едната туку двете со едната рака се префаќаат

нема да одат со авионот туку со
подморницата

Аман бе више од твоиве спојлери. Да не интересираа ќе идев на милионите форуми за Лост и од таму ќе прочитав. И ако веќе ставаш спојлер, стави саглам. Фала Богу дека ако не заминат со авионот ќе заминат со подморницата. Го закрил само тој еден збор. Сокриј ја целата реченица.

Дее дечково од It's always sunny in Philadelphia глумел у Лост. Знае некој што?

Експерт што ти е проблемот тебе? Требаше целото да го ставиш во спојлер... не ми се верува.

Експерт што ти е проблемот тебе? Требаше целото да го ставиш во спојлер... не ми се верува.

Изгледа ужива во тоа.... Иначе просечна епизода но може да се каже една од подобрите оваа сезона оти повеќето и не беа баш баш. Следната епизода за кого е? Со нетрпение ја чекам:vozbud:

Изгледа ужива во тоа.... Иначе просечна епизода но може да се каже една од подобрите оваа сезона оти повеќето и не беа баш баш. Следната епизода за кого е? Со нетрпение ја чекам:vozbud:

ЛИСТА !

:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom