LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Дечки, почнав на tvshack да ги гледам сите сезони од Лост, сеуште сум на прва сезона, и да ве прашам, дали вреди?
Дали вреди да ги изгледам сите сезони? Мислам, интересно ли е или се губи и одолговлекува приказната?

Ако може некој линк со преводи по можност македонски за 6 сезона??? :smir:

Дечки, почнав на tvshack да ги гледам сите сезони од Лост, сеуште сум на прва сезона, и да ве прашам, дали вреди?
Дали вреди да ги изгледам сите сезони? Мислам, интересно ли е или се губи и одолговлекува приказната?

Вреди.
На моменти се одолговлекува нормално е тоа за серија. Ама оваа серија конкретно, или ја гледаш цела или не ја гледаш. Ако евентуално после 3-та сезона немаш сила за повеќе, ќе ти дадеме shortcut, една епизода со се што се случувало во наредните 2 сезони, ма да не е тоа тоа...

I toa kako !:tv:

LOST COUNTDOWN: 1 days 10 hours 30 minutes

Линк за довнлоад ќе има послем 3-4 ?

edit....

Едит сега од модератор: Линкови за даунлоад не тука, само по ПП

OMFG
Дезмонд се сети, сега мислам дека алтернативната реалност, не е и баш реалност...
:nesvest: Ова го пишувам додека има реклами btw.

Ма какви Аб Аетерно, Дезмонд си е Дезмонд :vozbud:
Најдобра епизода воопшто досега, за мене.

OMFG
Дезмонд се сети, сега мислам дека алтернативната реалност, не е и баш реалност...
:nesvest: Ова го пишувам додека има реклами btw.

Ма какви Аб Аетерно, Дезмонд си е Дезмонд :vozbud:
Најдобра епизода воопшто досега, за мене.

И за мене најдобра епизода досега! Како почна сезонава мислев дека ќе е тапа ама засега оди како подмачкано.

И јас исто мислам дека sideways не е алт реалност. Како прво, за возачот на Дезмонд беше кажано дека е измислен лик, халуцинација на Хуго во болницата. Нели го сликаа и само Хуго беше на сликата. Соу од каде д фак па сега тој? Можеби Дезмонд гледа халуцинации, ама едно е да гледаш, а друго е халуцинацијата да те вози низ град :)

Што се однесува до важноста на Дезмонд, единствениот човек кој Видмор го знае што може да го преживее она Електромагнетно поле... мислам дека тоа го прави и Флок - отпорен. Дезмонд многу веројатно е единствениот кој не може да биде убиен од Смоук Монстер и со тоа има големи шанси да му се спротистави, ќе видиме како. Затоа беше некако среќен што оди со Саид, го очекуваше тоа.

Одлична епизода се на се, само нека продолжат вака!

И за мене најдобра епизода досега! Како почна сезонава мислев дека ќе е тапа ама засега оди како подмачкано.

И јас исто мислам дека sideways не е алт реалност. Како прво, за возачот на Дезмонд беше кажано дека е измислен лик, халуцинација на Хуго во болницата. Нели го сликаа и само Хуго беше на сликата. Соу од каде д фак па сега тој? Можеби Дезмонд гледа халуцинации, ама едно е да гледаш, а друго е халуцинацијата да те вози низ град :)

Што се однесува до важноста на Дезмонд, единствениот човек кој Видмор го знае што може да го преживее она Електромагнетно поле... мислам дека тоа го прави и Флок - отпорен. Дезмонд многу веројатно е единствениот кој не може да биде убиен од Смоук Монстер и со тоа има големи шанси да му се спротистави, ќе видиме како. Затоа беше некако среќен што оди со Саид, го очекуваше тоа.

Одлична епизода се на се, само нека продолжат вака!

За шоферот на Дезмонд, мислам дека тој воопшто не беше со Хуго, кога сликаа нели он беше со Дејв, оној буцкастиот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom