LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Тој муабет мислам не важи во ова време 2-3 часот, растеретени се мрежите и не би требало да има проблеми кај никого. Пилотот на сезонава го гледав на veetle без никакви проблеми, а имам нет од ТК.

Колку време требаше дур се појават торентите?
:)

Одма ги ставаат, еве на торентлич има хд и обична снимка.

Добро утро, како прво. :) Него, после час има во обична и хд снимка, шо не си почекате, па ко луѓе да си изгледате? :)))

Добро утро, како прво. :) Него, после час има во обична и хд снимка, шо не си почекате, па ко луѓе да си изгледате? :)))
We want it live :)

Иначе, ко што гледам по страниве ова можеби е најдобрата епизода досега :)

Како може островот да е тапа што чува големо зло, пекол и слично, кога го мрдаа?
И како дрвениот брод ја сруши 200 метра високата цементна статуа?

Повеќе се очекуваше од епизодава. Онака просечна, без многу акција...

Очеквано беше Ричард да бил роб на Black Rock, и очекувано беше Џејкоб или MiB да му дале способност да не старее. Најзанимливо ми беше на крајот кога MiB го скрши шишето што покажа дека освен островот (тапата) кој е пречка за злото да излезе, злото може да излезе и ако се скрши стаклото (Џејкоб или нешто друго што го чува злото).

Зошто Харли може да зборува со мртвите? Зборуваше со другар му од лудницата, зборуваше со Чарли, Ана Лусија, Еко, со Џејкоб и со жена му на Ричард.

Како може островот да е тапа што чува големо зло, пекол и слично, кога го мрдаа?
И како дрвениот брод ја сруши 200 метра високата цементна статуа?

Мене ме зачудува како Џејкоб може да оди надвор од островот, а МiB не може?

За дрвениот брод не ми беше до толку, туку што Ричард не можеше да го дофати штрафот со рацета, а да се свртеше со нозете сигурно би го земал. :pos:

Супер епизода една од најдобрите до сега. Втора рангирана е на страницата на Даркуфо

Добра епизода, малце отупеа со Зоро :pos2: но многу работи се откријаа... Малце ме нервира фактот што кога и да почни некој да кажува, одма Џек се вмешува и почнува со прашања, ко само тој да е збунет и ко само него да мора да му се објасни... Cork бил островот, ко почна епизодана мислев сепак дека е пеколот... Ама ни вака нема голема разлика. Тоа е, глумецон шо го глуми MIB ми е далеку појак од Флоков наш...

Мене ме зачудува како Џејкоб може да оди надвор од островот, а МiB не може?

Зашто Mib е злото и тоа е поентата, да биде спречен да излезе од островот, што е чудното тука.

Кои мислите дека се Адам и Ева (скелетите што ги најдоа кај пештерата)?

Не се Роуз и Бернард.

Знаев дека ’’објаснувањето’’ за островот ке биде во стил на "think of it (the island) as ...". Друго објаснување не може да има, а и да има глупо ќе биде.

Тоа е, глумецон шо го глуми MIB ми е далеку појак од Флоков наш...

Истото еи, истото го помислив!
Ѕвероња е, сакам да се врати пак...:)

Епизодава имаше шанса да биде една од најдобрите досега, ако се случеше пресврт и испаднеше дека Џејкоб е лошиот и манипулаторот, а MiB спасува луѓе демек...Али, остана истиот шаблон.
Тоа со статуата беше трагично, али нек им биде.

Има некој скрин за да ја видиме целата статуа?

На почетокот на епизодата мислев дека ќе биде како на Shutter Island пресвртот... на пресвртот на пресвртот. :)
Инаку... одлична епизода, а и ова со Cork налага дека серијата може да заврши како шо се дешифрира оној код... 6 numbers lost, 6 billion saved... lala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom