LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Најдобрата епизода досега оваа сезона, дефинитивно!

Хуго му рече на Џек кажи ми кога ќе биде до 108 степени... А 108 минути се одбројуваа во отворот. 6те бројки заедно собрани се 108. Бројките се пред нивните имиња...

Кој доаѓа? Е тука ќе бидеме најмногу изненадени. На сликава досега сите ги видовме освен овие од десно. Можеби се они!?

2ufdj6o.jpg

Него син му на Џек, од Сара е, така?

Најдобрата епизода досега оваа сезона, дефинитивно!

Хуго му рече на Џек кажи ми кога ќе биде до 108 степени... А 108 минути се одбројуваа во отворот. 6те бројки заедно собрани се 108. Бројките се пред нивните имиња...

Кој доаѓа? Е тука ќе бидеме најмногу изненадени. На сликава досега сите ги видовме освен овие од десно. Можеби се они!?

2ufdj6o.jpg

Него син му на Џек, од Сара е, така?

Ja мислам дека нив ќе ги видиме само вон островот, во некои чудни релации со ликовите... А кој доаѓа, стварно појма неам.

Видмор? Дезмонд?

Леле дај пратете ми торент! Pls pls:smir:

Потсетете ме малце која е сара ? .
хмм дефинитивно добра епизода , со малце одговори .. хмм ке видиме наредната недела .. кој ке каже колку епизоди има оваа сезона . ?

Hugo : Are you hungry ?
Miles: Are you ?
HUgo : I could eat :D :pos2:

Потсетете ме малце која е сара ? .
хмм дефинитивно добра епизода , со малце одговори .. хмм ке видиме наредната недела .. кој ке каже колку епизоди има оваа сезона . ?

Hugo : Are you hungry ?
Miles: Are you ?
HUgo : I could eat :D :pos2:

Сара е бившата жена на Џек. По сообракајна несреќа, неможе да оди и е парализирана. Свршеникот ја напушта и Џек ја оперира и она проодува. Ќе се земат, а потоа ќе се разведат. Сега испаѓа дека имале син. Вајда од нејзе е, бидејки никаде не се споменува името на мајка му на Дејвид.

А оваа сезона 15-16 епизоди има, мислам...

That's not John.This is my friend.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Не беше лоша епизодава,Џек пак плачеше по обичај.

Блеах, мање више добра епизода, али ме курчи обраќањето на сценаристите преку Hugo.
Онака, Џек вика "Абе од кај светилникот, глеј колкав е, како не сме го виделе?"
И демек сценаристите ни објаснуваат преку Hugo "Е видиш, никогаш не сме го барале, затоа.".

Лејм. :)

Јас се помирив дека сезонава нема да има превозбудливи епизоди.:toe:
И поинтересни ми беа тие неколку секунди во кои се појави "Џон Лок" отколку цела епизода Џек плачкото.

Ja мислам дека нив ќе ги видиме само вон островот, во некои чудни релации со ликовите... А кој доаѓа, стварно појма неам.

Видмор? Дезмонд?
Ја колку што сконтав, никој не доаѓа. Како што рече Џејкоб, фората беше Џек да сфати дека е битен.

Сара е бившата жена на Џек. По сообракајна несреќа, неможе да оди и е парализирана. Свршеникот ја напушта и Џек ја оперира и она проодува. Ќе се земат, а потоа ќе се разведат. Сега испаѓа дека имале син. Вајда од нејзе е, бидејки никаде не се споменува името на мајка му на Дејвид.

А оваа сезона 15-16 епизоди има, мислам...

ау да да сеа ми текнува ..
фала иначе

Дечки некој да сподели добар торент, Joey maybe!? ;) Ако чекам да се симне од zshare, ќе треба да почекам да поминат барем уште неколку години за да ја изгледам епизодава... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom