LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
А ке сака ли некој да ми ја објасни 5тата сезона?зошто ја гледам и не можам да сфатам што всушност се случува.Нешто минато нешто иднина.Ги имам гледано претходните сезони но оваа некако не можам да ја сфатам.
Се надевам дека ке ми одговорите :back::helou:

А ке сака ли некој да ми ја објасни 5тата сезона?зошто ја гледам и не можам да сфатам што всушност се случува.Нешто минато нешто иднина.Ги имам гледано претходните сезони но оваа некако не можам да ја сфатам.
Се надевам дека ке ми одговорите :back::helou:

Џабе бараш објаснувања зошто долга и широка е. Туку врати се поназад, имам еден линк за Lost - Journey in Time, објаснето ти е се во 40 минути, а имаше и една епизода Lost S06 E00, како најава за 6-та сезона. Тоа би требало да покрие се...

Интервјуво ќе ве збуни уште повеќе.

Намерно се изоставени Шенон, Либи, Ана Лусија, Еко...

Абе готово, сте ја хакнале серијава мајкуму. :vozbud:

Имаше еден реален пост само на темава, а тој беше од Ddime, дека џабе теоризирате, кога следна недела пак ќе бидеме со отворени усти.
И дајте аман со спојлериве, се знае ебате, кој не глеал најнова епизода - нема што да влага на темава. Јас фино си чекав денес цел ден и не ја кликав, вака само по грешка ќе налетам на ВИСТИНСКИ спојлери како оној на Ivan1Real, што не се од епизодава.

Нема да навлагам во луди теории, само ќе прашам дали некој размисли дека Саид е Џејкоб уствари? :)

Нема да навлагам во луди теории, само ќе прашам дали некој размисли дека Саид е Џејкоб уствари? :)

Јас. :) Mи дојде на памет, еден светлосен дел од секундата.

Многу јасно де, се читаме. <3

Друга работа - Џулиет најверојатно ја скинаа зашто веќе глуми како главен лик во друга серија - Flashforward. Но, сепак има договори, па останува да видиме дали било намерно.

Шенон и Ана Лусија тешко да се вратат и во ваква епизода (во која дури и Арти го имаше :)), ваљда поради несогласување. За Мишел Родригез сум сигурен дека заради тоа ја немаше, а за другава појма неам, нагаѓам.

Ами и да е, преку Џејкоб, со извинење :pos2: И онака го гледаме, жив или мртов, во едно тело или во друго, тука е секако... :pos2:

Е да, може да се олабави малку со спојлери, помина денот. Дискусииве се тераат од сабајле, кој е загреан за ЛОСТ до сега знае веќе...

Друга работа - Џулиет најверојатно ја скинаа зашто веќе глуми како главен лик во друга серија - Flashforward. Но, сепак има договори, па останува да видиме дали било намерно.

Во Visitors. Пени е во Flashforward.

Многу битен момент, кога бен го праша Флок What are you? овај му возврати со, I'm a who, или така нешто...

Да, бидејки тоа би бил како одговор за Лок. Нели и Кинезот рече дека ако не го спасиме, лошо ќе биде (нешто у тој фазон).

Да, бидејки тоа би бил како одговор за Лок. Нели и Кинезот рече дека ако не го спасиме, лошо ќе биде (нешто у тој фазон).

Кинезот или Јапонецот (во понатамошните постови „Последниот Самурај“ :) ), рече дека ќе биде лошо ако умре. Значи сакаше да го спаси Саид, пред да умре, додека беше Саид.

Јас мислам дека Саид е Саид. Затоа што Флок не го завзема телото на Лок, туку само неговиот облик. Го видовме телото на Лок, мртво. Па ако има некое правило, не би требало Џејкоб да се разбуди во телото на Саид, ниту да инсистира да го спасат. Башка Мајлс се чудеше дур беше до телото на Саид, претпоставувам затоа што неможеше да го осети како мртов(нели збори со мртвите)

Џејкоб ќе го гледаме само кога зборува со Хуго, а во горните спојлери се спомнува друг непријател на MIB, не Џејкоб па така нема што Џејкоб да биде Саид. Сигурно Саид има некое значење, ќе видиме во следните епизоди.

пс: Се трудам ова што го пишувам да има смисла, али целава серија нема смисла така да... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom