LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Добро, ако е така зошто Сан е во сегашноста?
Бидејќи успеала да ги рекреира условите ? :/
A кои се тие услови ? Или треба да дознаеме :)

p.s. Нешто за гитарата на Чарли да не има ?
Па гледај ја епизодата кога ќе отидат во црквата кај Елоиз, таа ќе им го рече тоа.

И јас сум малку збунет тука, кои се условите кои Сан ги рекреирала а останатите не? Бидејќи немам време да ги прегледувам епизодите, ако може некој да објасни која е разликата помеѓу Сан и останатите?

И јас сум малку збунет тука, кои се условите кои Сан ги рекреирала а останатите не? Бидејќи немам време да ги прегледувам епизодите, ако може некој да објасни која е разликата помеѓу Сан и останатите?

Единствената разлика е што таа има бебе кое не е со неа на островот, што значи дека таа заради него е во сегашноста.

^Wrong.
@IOsonoINTERISTA, истите услови кои биле кога паднале со Oceanic 815. Незнам што е тешко да се разбере.

Па не е тешко, нејасно е, а ти не објаснуваш само повторуваш, истите услови, истите услови... кои се тие услови? Да седи на истото столче? Да носи иста облека? Исто да е нашминкана?

Дај изјасни се кои се тие услови кои другите не ги рекреирале, а таа да.

BTW, мислам дека тоа со бебето сепак не е тоа...

Кои се тие услови вистина? Првиот пат ко паднаа таа беше со маж и, бегаа од татко и, си седеше на столче:)... не знам колку држит вода ова шо го кажвиш

Па не е тешко, нејасно е, а ти не објаснуваш само повторуваш, истите услови, истите услови... кои се тие услови? Да седи на истото столче? Да носи иста облека? Исто да е нашминкана?

Дај изјасни се кои се тие услови кои другите не ги рекреирале, а таа да.

BTW, мислам дека тоа со бебето сепак не е тоа...

Па условите што Елоиз му ги спомна на Џек дека треба да има некоја сличност со Oceanic 815. Не знам што се фативте за небитна работа. Не падна со нив, за да се матка цело време кај да го најди мажо ебаго.

Се се случува со причина, римембер ? :)
Не е објаснето сеуште, ќе видиме дали воопшто ќе го спомнат.

haha LOST season 6 episode 1 .
.

Да не се збуни некој да помисли вистина :)

Ова не е LOST, малце млад ни е Matthew Fox за LOST. Исечок од друг филм со музиката и најавната шпица на LOST.

Добро направено :)

Ај ако може линк од кај да ги гледам/симанм 4 и 5 сезона?

имаше една веб страна за LOST,сите 4 сезони ги имаше во HD да ги гледаш:)Арно ама го заборавив веб сајтот,а на PC-во бришев историја едно време и го изгубив сајтот тоталка...Го знае ли некој сајтов што го спомнуам?

Кога за првпат ги најдоа пештерите, најдоа 2 костури, мислам дека тие беа на Бернард и Роуз :)

Тешко да се на Бернард и Роуз бидејки тие не живееа во близина на пештерите и мислам дека се на некои од Другите во периодот пред да биде уништена Дарма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom