LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
17 се така 5та сезона .. да не има уште а јас тука живеам во вечната темнина на незнаењето и неинформираноста !!!! леееееееј кој ќе чека до јануари ќе се пореметам !!!! :uvo:

17 се така 5та сезона .. да не има уште а јас тука живеам во вечната темнина на незнаењето и неинформираноста !!!! леееееееј кој ќе чека до јануари ќе се пореметам !!!! :uvo:
Toлку се, 16-17 се заедно . . . иначе и ја тоа викам, кој ке чека Јануари у пм . Среќа Heroes иам до пола прва сезона изгледано, Prison сум до 3та сезона, распоредуем некако до Јануари да истепам досада со двеве уз Twin Peaks :) .

Toлку се, 16-17 се заедно . . . иначе и ја тоа викам, кој ке чека Јануари у пм . Среќа Heroes иам до пола прва сезона изгледано, Prison сум до 3та сезона, распоредуем некако до Јануари да истепам досада со двеве уз Twin Peaks :) .
Ау, да не бидам оф топик, и да не те разочарам.
Heroes вреди само првата сезона, после ќе сакаш да не продолжиш да ги гледаш.
Требеше Тwin Peaks да почниш пред Heroes:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ау, да не бидам оф топик, и да не те разочарам.
Heroes вреди само првата сезона, после ќе сакаш да не продолжиш да ги гледаш.
Требеше Тwin Peaks да почниш пред Heroes:vozbud:

И третата сезона е добра..

Завршија LOST на FOX со последнава сезона(5та беше така? :) )?

Welcome back, you'll get on top of the posts written here, again :icon_lol:

Pratio sam ja Lost i pricao po drugim forumima, bilo je jako, al ovde je najjace :D
Brate znam da imas ti sve sacuveno na DVD, daj kad dodjem sredit ces mi to malo ok? ;)

Gledao sam pilot na Lost pre nekoj den, lele kolko se tim ljudima sve dogodilo :D al trebat ce mi nekoliko vremena da pregledam sve sta ste napisali ^_^
:nesvest:

дајте линк да ја симнам цела 5та сезона ,или поеднично епизода по епизода

дајте линк да ја симнам цела 5та сезона ,или поеднично епизода по епизода

eh... ja imam cela 5yq i 4rta sezona na lost, arno ama jas gi sibnuvam od kabelnet oti mi e LAN i ic ne zema, inace odma bi ti pratil link...

Да не е Џејкоб сепак од Библијата, а оној што го уби е неговиот брат Исав од кого овој го купил/одзел неговото првородство? Тешко, бидејќи е премногу очигледно, за овие продуцентиве. Или мистеријата сепак се разоткрива...

„Се ќе биде линеарно и двете временски линии ќе се сплотат во една. Нема повеќе флешбекови и флешфорварди во класична форма како порано“, изјавија продуцентите.

Инаку еве интересни клипчиња:

Редно беше, почна вртоглавица да не фаќа од флеш-бековите. А и ако сакаат продуцентите да „легне“ целата работа, тоа е правилен чекор според мене: без флешбекови, една сезона во која ќе добиеме одговори.

Нешто ме збуни на вториот клип: "Miracles". Значи безнадежно болни оздравеа, кога стапнаа на островот. Жена му (идната жена) на Џек не оздраве на островот. „Чудото“ се случи во болницата, каде Џек успеа да ја спаси...

Некоја идеја? Јас и понатаму стојам на тоа дека Џек е на некој начин поврзан со Џејкоб, а можеби бил и предходно на островот (пред падот на Oceanic).

Дали некој се сеќава на последната епизода кога Џејкоб го посети Џек во болницата, во кое време беше тоа? (Дали тогаш Џек ја лекуваше жената?) Можеби Џејкоб ја излечи, за да му ја „врати верата“ (Мan of science, man of faith) или некоја слична глупава причина...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom