LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ај, ај не тресете кај можело по грешка санкир некој ко нас го снимаат филмон та по грешка да беше одма ке видеа, ние ко успеавме на фалш слика да видиме пак тие не ке виделе. Може не е Клер затоа не дадоа добро да се види а и така треби не е ова шпанска сапуница цел излегви чоекот на бел ден и никој не го гледа.

Абе ја мислев за Росалинда е муабетов:tapp:
Тоа ми дојде бе братче на памет прв пат коај ја видов сликата, може е случајно може не е ќе видиме.Позз

Ај, ај не тресете кај можело по грешка санкир некој ко нас го снимаат филмон та по грешка да беше одма ке видеа, ние ко успеавме на фалш слика да видиме пак тие не ке виделе. Може не е Клер затоа не дадоа добро да се види а и така треби не е ова шпанска сапуница цел излегви чоекот на бел ден и никој не го гледа.

Зошто да не може, во 90% од филмојве имат грешки само треба да се воочат. Е сега со лост е друга работава овде се изнаглеавме се' и сешто и зато сега ќе мислиме дека била Клер или така нешто, а уствари можно е само да е грешка, мене то ми се гледат како поверојатно :)

И да е грешка, сценаристите ке напрат некој карактер и за тој, crew member#2. Интересни работи има, поготово односот помеѓу главните актери. Што очекува Џек, Сојер него уште да го третира исто? Сојер со овие живеел 3 години, а со Џек и компанија 2 месеци или 3 колку беа. Ова со времево ептен глупи прашања отвара. Сега од Дарма сигурно не знаат за Д Оркид, па овие ке им кажат дека постои за да можат евентуално да се вратат назад/напред. Што и да пишам за Лок и за Ричард... нема да вреди, постојат многу теории. А Јове_Ск :), доста читаш по блогови, дај си свое милење, утре ке треба да те женимo. :)

Единствена нејасна ствар во сите тие мистерии ми е начинот на кој Џин научи одлично да го користи англискиот по воскреснувањето.Пред смртта одвај разбираше, а сега може часови да им држи во Кореја:toe:Стварно нејасно.

Единствена нејасна ствар во сите тие мистерии ми е начинот на кој Џин научи одлично да го користи англискиот по воскреснувањето.Пред смртта одвај разбираше, а сега може часови да им држи во Кореја:toe:Стварно нејасно.

Па 3 години поминати со луѓе кои зборуваат англиски си го прави своето.

Брате не може „се“ да биде совршено, а и ти да одиш во кина за 3 години ке научиш една четвртина од најтешкиот јазик т.е. кинески јазик без некој да те учи, онака од гледајне не пример ке земи јаболко и ке ти рече „кунчинчан“ и ке запаметиш, а да не прајме муабет што се нема Дарма во своите магацини, од играчки до пушки, јадење, речници а можеби и некој човек кој што дошол како работник односно тој е во проектот Дарма и е учител кој знаел кинески и англиски па го научил.

Воопшто не е мистерија. Од паѓањето на авионот до спасувањето на „Oceanic 6“ беа поминати само 108 дена. Зато Џин малце знаеше англиски. Сега Џин живее 3 год. само со луѓе кои зборваат англиски. Мистерија би било ако не го научеше јазикот. :)

Еве коментар и од мене, просечна епизода во која им беа нацртани сите ситуации кои се случија во последниве 5-6 бурни епизоди, на оние кои не ги сконтаа. Толку, се надевам следната ќе биде далеку поинтересна.

И да, во врска со сенката не ја матете водата и не барајте завери во секоја сенка. Погрешно позиционирана светлина и тоа е само одблесок од некој предмет на сцената.

Баш денес на ДВД го побарав делот во кој Сан разговара со Џекс дед, кога стварно ете ти силуета на мистериозна жена во позадина.Зумирав колку можев, али не и се гледа фацата.Само се забележува дека е плава.Клер мејби?!:toe:

Богородица е.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

..BTW. не озбилно врати се неколку страни наназад кога е осветлена сликата и стварно се гледа.. ја мислам дека е Клер (иако многу ми личе на Шарлот)..

Ја симнав 05x10 ама чекам англиски превод. Да не знај некој кога ќе излези?

Добро шо к*р е ова, секакви преводи има, англиски нема!

Ја изгледав, ПОШОКИРАЧИ КРАЈ НЕАМ ГЛЕДАНО. Сеа дали е мртов Бен или жив то не се знај, значи мора со по еден куршум да биди за да се думаме упм.

Ја симнав 05x10 ама чекам англиски превод. Да не знај некој кога ќе излези?

Добро шо к*р е ова, секакви преводи има, англиски нема!

Ја изгледав, ПОШОКИРАЧИ КРАЈ НЕАМ ГЛЕДАНО. Сеа дали е мртов Бен или жив то не се знај, значи мора со по еден куршум да биди за да се думаме упм.

значи се очекував ама дека Бен ќе умре не очекував
можеби и не умира како што велиш со 1 куршум ама стварно шокирачки крај на епизодава.

одлично

Eптен досадна епизода, само 1 минута на крајот интересно.
Добро смешно беше и додека Саид ја кажуваше вистината и сите кога беа :icon_eek: :icon_lol:
Крајот е чуден, но нема шанси да е мртов. Но од друга страна Бен беше жив и во сегашноста и во минатото. Тој е единствен што и во двете времиња се појавува. Ќе средат некако, ама битно Бен сигурно дека е жив

Епизодава мене ми беше интересна.
Претпоставував дека кога Бен ќе дојде во авионот цел крвав, прошлата ноќ Саид го истепал ама се виде дека не е така, што му се десило :toe:.
Интересен крај, ако Бен е стварно мртов треба да се смени целата иднина, ама не верувам, ќе се најде начин да се спаси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom